Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fata lui Vali Vijelie a luat NOTE MAI MARI la Bacalaureat decat Mario Fresh, ginerele Andreei Esca. Ce medii au obtinut cei doi..

B1 B1,
Fata lui Vali Vijelie a luat NOTE MAI MARI la Bacalaureat decat Mario Fresh, ginerele Andreei Esca. Ce medii au obtinut cei doi..

Fiica lui Vali Vijelie, Cati Rusu, a sustinut, in acest ani, examenul de Bacalaureat, obtinand o medie de 7,81, spre deosebire de Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, care a obtinut o medie de 6,46. Astfel,. continuă pe B1

REZULTATE BAC 2018. Ce nota a luat la BAC fiica lui Vali Vijelie

Vali Vijelie si sotia lui au izbucnit in plans de bucurie! Fiica lor a luat examenul de Bacalaureat 2018. Ea a obtinut o medie frumusica, desi nota de la economie e mica. Astazi, 4 iulie, au.

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

Topul celor mai mari distribuitori de medicamente din Romania in 2017

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania au obtinut impreuna venituri de peste 12 miliarde lei anul trecut. Acestia sunt cei mai importanti jucatori din piata, sunt cei care livreaza produsele in majoritatea.

BNR: Cele mai mari dificultati intampinate de companii in ultimele sase luni - fiscalitatea, concurenta si costurile de productie

Problemele legate de mediul fiscal, de costurile de productie si de disponibilitatea fortei de munca sunt percepute tot mai intens de firmele din Romania. Acestea prefera, in general, sa se finanteze din resurse interne sau cu credite de la actionari,.

Barometru: Intarzierile la plata, tot mai mari. Cele mai afectate sunt IMM-urile care traiesc de la o factura la alta

Mirajul cresterii economice risca sa blocheze relatiile de afaceri din Romania. Firmele isi platesc tot mai greu facturile, insolventele au revenit pe crestere, iar lipsa educatiei financiare in randul antreprenorilor face tot mai multe victime.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )