Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai mari distribuitori de medicamente din Romania in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari distribuitori de medicamente din Romania in 2017

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania au obtinut impreuna venituri de peste 12 miliarde lei anul trecut. Acestia sunt cei mai importanti jucatori din piata, sunt cei care livreaza produsele in majoritatea. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai sigure tari din lume: ce loc ocupa Romania

Cele mai sigure tari din lume au fost dezvaluite in Indicele Global al Pacii pentru 2018, iar Romania se afla in top 30.

Cea mai mare ferma agricola din Romania, cumparata de o companie din Emiratele Arabe Unite

Consiliul Concurentei si-a dat acordul pentru ca Agricost sa fie cumparata de o companie din Emiratele Arabe Unite, informeaza money. ro. Agricost, detinuta acum de Constantin Dulute, are in concesiune de la.

BNR: Cele mai mari dificultati intampinate de companii in ultimele sase luni - fiscalitatea, concurenta si costurile de productie

Problemele legate de mediul fiscal, de costurile de productie si de disponibilitatea fortei de munca sunt percepute tot mai intens de firmele din Romania. Acestea prefera, in general, sa se finanteze din resurse interne sau cu credite de la actionari,.

Barometru: Intarzierile la plata, tot mai mari. Cele mai afectate sunt IMM-urile care traiesc de la o factura la alta

Mirajul cresterii economice risca sa blocheze relatiile de afaceri din Romania. Firmele isi platesc tot mai greu facturile, insolventele au revenit pe crestere, iar lipsa educatiei financiare in randul antreprenorilor face tot mai multe victime.

Chef Catalin Scarlatescu vrea sa plece din Romania in aventura vietii sale. Undeva spre 53 de ani si 6 luni plec cu barca in jurul lumii

Chef Catalin Scarlatescu a mers la malul marii! Acesta a vorbit intr-un interviu pentru Antena Stars despre unul dintre planurile sale cele mai mari: vrea sa plece intr-o calatorie in jurul.

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

Comisia Europeana urmareste cu ingrijorare crescuta evenimentele din Romania

Comisia Europeana urmareste indeaproape si cu ingrijorare crescuta evenimentele in desfasurare din Romania si nu va ezita sa ia masuri, acolo unde este necesar, pentru a asigura compatibilitatea textului fi.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, previziune sumbra despre moartea unui om important din Romania

Clarvazatoarea Maria Ghioghiu, cea despre care se spune ca ar fi prevestit incendiul de la Colectiv, a facut o noua profetie sumbra legata de moartea unui om important din Romania. In aceasta dimineata ma.

Noul presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania

Alexandru-Lucian Gavozdea este noul presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, pentru perioada 2018 - 2022, potrivit listelor finale publicate marti de OAR, relateaza News. ro.

Programul jucatoarelor din Romania in prima zi la Wimbledon. Cand va incepe Halep

Cinci din cele opt jucatoare din Romania ajunse pe tabloul principal de la Wimbledon vor debuta in competitie, luni, in chiar prima zi de intrecere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )