Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fauci: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Fauci: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din Statele Unite, a declarat duminica ca administratia Trump ar trebui sa inceapa sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus, dar Casa Alba a refuzat pana acum sa inceapa transferul oficial al puterii, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

FAUCI: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din Statele Unite, a declarat duminica ca administratia Trump ar trebui sa inceapa sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus, dar Casa Alba a refuzat pana acum sa inceapa transferul oficial al puterii, transmite CNBC.

Administratia Trump avanseaza cu forajele in zona arctica protejata

Inainte ca Joe Biden sa ajunga la putere in ianuarie, administratia Trump va cere companiilor petroliere sa aplice pentru concesiuni petroliere de exploatare la Refugiul National Arctic Wildlife Refuge din Alaska, unde se afla ursi polari, potrivit AFP. Au mai ramas doar zece ani pentru salvarea Arcticii, avertizeaza seful mega-expeditiei cu nava Polarstern, la intoarcerea in Germania, dupa un an de cercetari si aventuri la Polul Nord .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )