Libnet.ro
UNICEF

21:46

Fauci, avertisment dur: Vaccinurile sunt mai putin eficiente impotriva noilor tulpini!

Antena3 Antena3,
Fauci, avertisment dur: Vaccinurile sunt mai putin eficiente impotriva noilor tulpini!

Principalul expert epidemiologic din SUA, medicul Anthony Fauci, sustine ca vaccinurile anti-COVID-19 care se gasesc in prezent pe piata nu sunt la fel de eficiente impotriva unora dintre noile tulpini ale coronavirusului, potrivit ultimelor date. continuă pe Antena3

Anthony Fauci, avertisment sumbru despre tulpina covid-19 din Anglia. Ce se va intampla, de fapt

Noua tulpina aparuta in Marea Britanie face ravagii in toata lumea, mai ales ca ritmul de transmitere este mult mai rapid, iar efectele par sa fie mai agresive fata de tulpina initiala. Medicul Anthony Fauci, expert in boli infectioase, atrage atentia asupra pericolelor grave ce pot aparea la nivel mondial. Noua tulpina are o rata .

Raed Arafat, avertisment dur despre noua tulpina Covid-19: Nu este de glumit. Mai avem un pic

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre noile relaxari care vor avea loc incepand de astazi, dar si despre evolutia vaccinarii in Romania. Seful DSU atrage atentia asupra nerespectarii regulilor sanitare, subliniind pericolul care ne pandeste cu privire la noua tulpina prezenta in Romania, care face ravagii in Europa. Redeschiderea restaurantelor, atent monitorizata Raed Arafat .

Studiu: Vanzarea de alimente a crescut mai putin in 2020 fata de anul precedent. Ce categorie de romani a cheltuit cel mai mult pe produsele alimentare

Un studiu realizat de Coface asupra vanzarilor produselor alimentare in primele luni ale anului trecut arata ca acestea au crescut mai putin decat in anul precedent, cele mai mari sume pentru achizitia alimentelor fiind alocata de agricultorii din regiunea Bucuresti - Ilfov.

CDC asigura ca reactiile alergice severe la vaccinul produs de Moderna sunt rare. Mai putin de 1% dintre cei vaccinati nu tolereaza serul

Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilordin SUA asigura careactiilealergice severa dupa vaccinarea cu serul produs deModerna sunt rare. Doar 10 persoane din cele peste 4 milioane care.

Alimentele periculoase din supermarket. Cu cat gustul e mai bun, cu atat sunt mai nocive

Care sunt cele mai periculoase alimente din supermarket-uri? Sunt printre primele locuri in lista de cumparaturi a romanilor. Despre ce este vorba si de ce specialistii recomanda sa renunti rapid la ele? De ce alimente periculoase din supermarket trebuie sa te feresti? Capcanele sunt peste tot, daca ne gandim la un stil de viata sanatos .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )