Libnet.ro
UNICEF

00:07

Favoritii astrelor: Zodiile care au NOROC din plin in luna martie!

B1 B1,
Favoritii astrelor: Zodiile care au NOROC din plin in luna martie!

Mai sunt putine zile pana in luna martie, luna in care unii dintre nativi vor straluci din toate punctele de vedere, intrucat vor avea noroc atat in plan financiar, cat si in plan amoros. Trei zodii din. continuă pe B1

Vesti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin in luna martie

Doar cateva zile ne mai despart de luna martie, luna in care unii dintre nativi vor straluci din toate punctele de vedere, intrucat vor avea noroc atat in plan financiar, cat si in plan amoros.

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Horoscop Martie 2020. Sagetatorii isi folosesc din plin creativitatea

In horoscopul Sagetatorului din luna martie 2020 precumpaneste dezideratul de a-ti ajusta impactul asupra celor din jur, felul in care-ti promovezi personalitatea si interesele.

Coronavirus in Romania. Inspectoratul Scolar Bucuresti: Avem o problema cu parintii care vin din Italia. Trimit copiii la scoala

Unii dintre parintii care au venit din Italia impreuna cu copiii, ii triimit pe cei mici la scoala, desi acestia nu au voie sa intre in clasa, a spus, joi, Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, la Primaria Capitalei, unde a fost convocat un comandament de urgenta.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )