Libnet.ro
UNICEF

23:00

Faza I a gazoductului BRUA, finalizata. Klaus Iohannis: Romania isi dovedeste capacitatea de a-si valorifica pozitia geostrategica, mixul energetic si resursa umana calificata (VIDEO)

B1 B1,
Faza I a gazoductului BRUA, finalizata. Klaus Iohannis: Romania isi dovedeste capacitatea de a-si valorifica pozitia geostrategica, mixul energetic si resursa umana calificata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata in judetul Caras-Severin, unde viziteaza Statia de comprimare gaze naturale Jupa. Aceasta face parte din gazoductul BRUA, a carui prima faza de realizare este. continuă pe B1

Faza I a gazoductului BRUA, finalizata. Klaus Iohannis: Romania isi dovedeste capacitatea de a-si valorifica pozitia geostrategica, mixul energetic si resursa umana calificata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata in judetul Caras-Severin, unde viziteaza Statia de comprimare gaze naturale Jupa. Aceasta face parte din gazoductul BRUA, a carui prima faza de realizare este.

KLAUS IOHANNIS: Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca prin materializarea exploatarilor off-shore din Marea Neagra, Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor.

Klaus Iohannis viziteaza Statia Jupa, cu ocazia finalizarii lucrarilor la prima faza a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, astazi, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizarii lucrarilor la prima faza a gazoductului BRUA.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

VIDEO Iohannis si Orban, dupa finalizarea gazoductului BRUA - Faza I: Romania are atuuri veritabile sa devina un important jucator in regiune pe piata gazelor Noi ne-am indeplinit obligatiile asumate fata de partenerii europeni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au participat sambata, in localitatea Jupa din judetul Caras Severin, la finalizarea lucrarilor gazoductului BRUA, o investitie in valoare de 423 de milioane de euro ce permite diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze a Romaniei. Seful statului a felicitat compania Transgaz pentru finalizarea primei faze a ceea ce a numit cel mai ambitios proiect din domeniul energiei, apreciind totodata ca Romania isi dovedeste capacitatea de a valorifica in mod corect pozitia geostrategica, mixul energetic diversificat si resursa umana calificata. La randul sau, premierul Orban a afirmat ca Romania si-a respectat obligatiile in ceea ce priveste investitiile in gazoductul BRUA Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria) si ca se lucreaza la realizarea altor magistrale de transport gaze naturale.

Klaus Iohannis viziteaza statia Jupa, dupa finalizarea primei etape a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, sambata, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze .

LUDOVIC ORBAN: Finalizarea gazoductului BRUA, o investitie extrem de importanta pentru Romania si Europa

Finalizarea gazoductului BRUA reprezinta o investitie extrem de importanta pentru Romania si pentru Europa, permitand astfel diversificarea surselor de aprovizionare cu gaz natural ale Uniunii Europene, a declarat astazi, premierul Ludovic Orban, prezent in localitatea Jupa din judetul Caras-Severin, cu prilejul incheierii lucrarilor la prima faza a acestui proiect de investitii.

Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de promisiuni, Romania e acum nu doar mai bine condusa, dar are si o viziune clara privind dezvoltarea economica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania, la fel ca restul statelor, este inca afectata de epidemia de coronavirus, dar putem trece si peste asta daca suntem hotarati in deciziile.

KLAUS IOHANNIS: Suntem al doilea producator de gaze in UE, insa jumatate din gospodarii sunt incalzite pe lemne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca Romania este al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana, dar cu toate acestea jumatate dintre gospodarii sunt incalzite in continuare pe lemne.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pe 3 decembrie privind strategia de vaccinare anti-COVID-19 in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru joi 3 decembrie, de la ora 15. 00 la Palatul Cotroceni, prin sistem de videoconferinta, transmite Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3413 seconds )