Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis viziteaza statia Jupa, dupa finalizarea primei etape a gazoductului BRUA

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis viziteaza statia Jupa, dupa finalizarea primei etape a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, sambata, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis viziteaza Statia Jupa, cu ocazia finalizarii lucrarilor la prima faza a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, astazi, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizarii lucrarilor la prima faza a gazoductului BRUA.

VIDEO Iohannis si Orban, dupa finalizarea gazoductului BRUA - Faza I: Romania are atuuri veritabile sa devina un important jucator in regiune pe piata gazelor Noi ne-am indeplinit obligatiile asumate fata de partenerii europeni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au participat sambata, in localitatea Jupa din judetul Caras Severin, la finalizarea lucrarilor gazoductului BRUA, o investitie in valoare de 423 de milioane de euro ce permite diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze a Romaniei. Seful statului a felicitat compania Transgaz pentru finalizarea primei faze a ceea ce a numit cel mai ambitios proiect din domeniul energiei, apreciind totodata ca Romania isi dovedeste capacitatea de a valorifica in mod corect pozitia geostrategica, mixul energetic diversificat si resursa umana calificata. La randul sau, premierul Orban a afirmat ca Romania si-a respectat obligatiile in ceea ce priveste investitiile in gazoductul BRUA Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria) si ca se lucreaza la realizarea altor magistrale de transport gaze naturale.

Faza I a gazoductului BRUA, finalizata. Klaus Iohannis: Romania isi dovedeste capacitatea de a-si valorifica pozitia geostrategica, mixul energetic si resursa umana calificata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata in judetul Caras-Severin, unde viziteaza Statia de comprimare gaze naturale Jupa. Aceasta face parte din gazoductul BRUA, a carui prima faza de realizare este.

Faza I a gazoductului BRUA, finalizata. Klaus Iohannis: Romania isi dovedeste capacitatea de a-si valorifica pozitia geostrategica, mixul energetic si resursa umana calificata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns sambata in judetul Caras-Severin, unde viziteaza Statia de comprimare gaze naturale Jupa. Aceasta face parte din gazoductul BRUA, a carui prima faza de realizare este.

KLAUS IOHANNIS: Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca prin materializarea exploatarilor off-shore din Marea Neagra, Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor.

KLAUS IOHANNIS: Suntem al doilea producator de gaze in UE, insa jumatate din gospodarii sunt incalzite pe lemne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca Romania este al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana, dar cu toate acestea jumatate dintre gospodarii sunt incalzite in continuare pe lemne.

Iohannis: Felicit compania Transgaz pentru finalizarea primei faze a celui mai ambitios proiect din domeniul energiei, gazoductul BRUA

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat sambata Transgaz pentru finalizarea primei faze a ceea ce a numit cel mai ambitios proiect din domeniul energiei, gazoductul BRUA. apreciind ca Romania isi dovedeste capacitatea de a valorifica in mod corect pozitia geo-strategica, mixul energetic diversificat si resursa umana calificata.

KLAUS IOHANNIS: Nu intentionez sa reinstitui starea de urgenta dupa alegerile parlamentare

Starea de urgenta dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie nu va fi reinstituita dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei saptamanale de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, dupa reportajul recorder.ro privind demisia inginerului Ianculescu: Resping categoric orice numire in functii publice a unor persoane care nu intrunesc conditiile legii si nu au experienta in domeniu

Presedintele Klaus Iohannis respinge categoric orice demers de numire in functii publice a unor persoane care nu intrunesc conditiile cerute de lege si nu au experienta in domeniul in care sunt propuse, dupa ce publicatia recorder. ro a publicat un reportaj privind demisia inginerului Ovidiu Ianculescu din functia de director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Mures deoarece postul sau era promis unui membru PNL, dupa cum scrie publicatia citata.

Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de promisiuni, Romania e acum nu doar mai bine condusa, dar are si o viziune clara privind dezvoltarea economica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania, la fel ca restul statelor, este inca afectata de epidemia de coronavirus, dar putem trece si peste asta daca suntem hotarati in deciziile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )