Libnet.ro
UNICEF

09:15

Faze tari: Asta e cea mai scumpa margarita din lume. Costa cat un apartament; O particula misterioasa detectata deasupra unor insule din Alaska 'nu provine dintr-o sursa naturala';Ultima moda: sprancene in coada de peste

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Asta e cea mai scumpa margarita din lume. Costa cat un apartament; O particula misterioasa detectata deasupra unor insule din Alaska

Nuntile din Rusia, nebunia-unicat care si-a castigat locul in istoria online-ului. Probabil ati mai vazut fotografii virale de la nuntile rusilor, dar cele care au fost incarcate acum reprezinta o borna in materie. Nimic din ceea ce. Poti scana carti de vizita cu telefonul si sa le transformi in contacte. In functie de numarul de persoane noi cu care interactionezi in fiecare saptamana, ar fi bine sa stii cum scanezi carti de vizita si le transformi in. continuă pe Hotnews

Unde se afla cea mai frumoasa plaja din lume

Cea mai frumoasa plaja din lume se afla in insulele Turks si Caicos. Celebrul site de calatorii TripAdvisor a premiat acest colt de Paradis din Caraibe, dupa ce turisti din toata lumea au vorbit despre el la.

Bursele europene au incheiat cea mai buna saptamana din 2016 pana acum

Actiunile de pe pietele europene au crescut vineri, incheind cea mai buna saptamana din 2016 pana in prezent, pe fondul reducerii semnificative a volatilitatii.

Cati bani face cea mai bogata primarie din tara. De unde incaseaza cele mai mari sume

Potrivit bugetelor prezentate in ultimii ani de primaria Miroslava din Iasi, veniturile proprii ale localitatii sunt si de cinci ori mai mari decat ale altor comune din judet.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

Faze tari:I s-a rupt rochia si a patinat cu sanul dezgolit la JO; Furnicile 'paramedici', primele insecte ce isi salveaza si trateaza camarazii; Cum au incercat doi adolescenti sa intre la cinematograf

Povestea incredibila a unei irlandeze! S-a indragostit de fantoma unui pirat. O femeie in varsta de 45 de ani din Irlanda de Nord a reusit sa. Cea mai tare metoda de a spune te iubesc, la Timisoara. O masina plina de biletele de amor, asta a gasit de dimineata un timisorean care si-a.

INTERVIU Ce face Cristina Neagu inaintea unui meci? Cea mai buna handbalista a lumii a dezvaluit cum se transforma total in ziua jocurilor

Cristina Neagu este cea mai titrata handbalista a lumii, castigand de trei ori titlul de cea mai buna jucatoare a lumii.

O echipa de medici a extirpat cea mai mare tumoare pe creier din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme de la un barbat de 31 de ani, aceasta fiind, in opinia specialistilor respectivi, cea mai mare tumoare cerebrala din.

Cristiano Bergodi, inainte de meciul Lazio vs FCSB: Lazio are valoare pentru a reusi calificarea, dar trebuie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. FCSB se pricepe sa traga de timp'

Cristiano Bergodi, fost antrenor al echipei Steaua, a vorbit despre returul dintre Lazio si FCSB, din 16-imile Europa League. Vicecampioana Romaniei a castigat confruntarea de pe Arena Nationala scor 1-0), rezultatul fiind unul neasteptat pentru tehnicianul italian. Bergodi este de parere ca Lazio poate reusi calificarea in optimile competitiei, dar are nevoie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. FCSB e o echipa buna si se pricepe sa traga de timp', a subliniat italianul.

Si-a legat si injunghiat cea mai buna prietena dupa o petrecere. in tot acest timp, isi cerea scuze de nenumarate ori

O tanara din Marea Britanie, in varsta de 26 de ani, si-a legat cea mai buna prietena de un si a inceput sa o injungie de mai multe ori. Cele doua erau prietene foarte bune de cand aveau 17 ani.

O echipa de arheologi din Mexic a facut o descoperire socanta in cea mai mare pestera inundata din lume. Erau acolo din Era glaciara

Arheologii care exploreaza cea mai mare pestera inundata din lume, aflata in Mexic, au gasit ramasite umane datand din urma cu cel putin 9. 000 de ani si oase apartinand unor animale care au trait pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )