Libnet.ro
UNICEF

13:00

Unde se afla cea mai frumoasa plaja din lume

Antena3 Antena3,
Unde se afla cea mai frumoasa plaja din lume

Cea mai frumoasa plaja din lume se afla in insulele Turks si Caicos. Celebrul site de calatorii TripAdvisor a premiat acest colt de Paradis din Caraibe, dupa ce turisti din toata lumea au vorbit despre el la. continuă pe Antena3

Faze tari: Asta e cea mai scumpa margarita din lume. Costa cat un apartament; O particula misterioasa detectata deasupra unor insule din Alaska 'nu provine dintr-o sursa naturala';Ultima moda: sprancene in coada de peste

Nuntile din Rusia, nebunia-unicat care si-a castigat locul in istoria online-ului. Probabil ati mai vazut fotografii virale de la nuntile rusilor, dar cele care au fost incarcate acum reprezinta o borna in materie. Nimic din ceea ce. Poti scana carti de vizita cu telefonul si sa le transformi in contacte. In functie de numarul de persoane noi cu care interactionezi in fiecare saptamana, ar fi bine sa stii cum scanezi carti de vizita si le transformi in.

Bursele europene au incheiat cea mai buna saptamana din 2016 pana acum

Actiunile de pe pietele europene au crescut vineri, incheind cea mai buna saptamana din 2016 pana in prezent, pe fondul reducerii semnificative a volatilitatii.

Cum a reusit o studenta sa obtina un internship la una dintre cele mai mari companii din lume. Nici ei nu i-a venit sa creada (FOTO)

O studenta din Miami a reusit sa obtina un internship la Microsoft intr-un mod mai putin obisnuit. Aceasta a postat un mesaj pe LinkeIn in care a scris ca este in cautarea unui internship in domeniul.

Test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Care se afla pe locul al doilea, dupa Everest?

Va propunem un test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

O echipa de arheologi din Mexic a facut o descoperire socanta in cea mai mare pestera inundata din lume. Erau acolo din Era glaciara

Arheologii care exploreaza cea mai mare pestera inundata din lume, aflata in Mexic, au gasit ramasite umane datand din urma cu cel putin 9. 000 de ani si oase apartinand unor animale care au trait pe.

Cati bani face cea mai bogata primarie din tara. De unde incaseaza cele mai mari sume

Potrivit bugetelor prezentate in ultimii ani de primaria Miroslava din Iasi, veniturile proprii ale localitatii sunt si de cinci ori mai mari decat ale altor comune din judet.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

Cel mai in varsta chirurg din lume are 90 de ani si nu se gandeste la pensionare

Alla Ilinichna Levushkina lucreaza de 68 de ani cu bisturiul si este cel mai longeviv chirurg din Ru.

VIDEO Daca pronunti cel mai lung nume de oras din lume, Vola te trimite in city break

Vola a lansat o campanie in care ii provoaca pe romani sa pronunte orasul cu cel mai lung nume din lume. Cine reuseste are sanse sa castige un city break catre aceasta destinatie.

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )