Libnet.ro
UNICEF

18:00

Faze Tari: Aventura fatala pentru un barbat din Galati. A cazut de la etajul 5 al unui hotel, dupa ce sotia l-a surprins cu amanta; Evadat din Inchisoarea Ingerilor prins dupa 56 de ani; Reactia ospatarilor de pe litoral, atunci cand primesc bacsis. Cu s

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Aventura fatala pentru un barbat din Galati. A cazut de la etajul 5 al unui hotel, dupa ce sotia l-a surprins cu amanta; Evadat din Inchisoarea Ingerilor prins dupa 56 de ani; Reactia ospatarilor de pe litoral, atunci cand primesc bacsis. Cu s

Oti soferii au ras cand au vazut ce a aparut in spatele acestui troleibuz din Bucuresti! Mijloacele de transport in comun din Bucuresti sunt o adevarata resursa de fun. A slabit 17 kilograme! Vesti bune pentru femeia care, din cauza greutatii, este transportata la serviciu cu o caruta La 40 de ani, Lavinia Archiudea cantareste. continuă pe Hotnews

Un barbat din Focsani, cercetat pentru ca a corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime, informeaza Mediafax.

Starul bollywoodian Salman Khan, gasit vinovat pentru OMOR din culpa. Risca pana la 10 ANI de inchisoare

Starul de la Bollywood Salman Khan a fost gasit vinovat pentru omor din culpa, miercuri, de o instanta din Mumbai, dupa ce, in 2002, a accidentat cinci persoane, dintre care una a murit, si a fugit de la locul.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

Faze tari: Uluitor! Comunica cu sotul mort de 11 ani; Sfaturi de la 1900 pentru gasirea unei neveste; Au facut sex in plina zi pe o plaja si acum risca 15 ani de inchisoare!

Cum arata botul unui Boeing 737 dupa ce a lovit o pasare in timpul unei aterizari, in Turcia. Un avion al companiei Turkish Airlines a fost avariat serios dupa ce a izbit o pasare sau un stol de pasari, in timpul unei aterizari. Mai multe imagini postate pe Twitter arata cum. Cocaina in valoare de 17 mil. de dolari, descoperita de angajatii unui lant de supermarket-uri din Berlin in cutii de banane. Personalul supermarket-urilor Aldi din Berlin a trait un soc la inceputul acestei saptamani. Angajatii au descoperit cocaina in cutiile.

Faze tari: Lacrimile de pe icoana parintelui Arsenie Boca au disparut. Ce spune reprezentantul Episcopiei Husilor despre minune; Furt cu iz de comedie in SUA. O banca a fost jefuita de doi barbati cu rochie si peruca; Un batran a reusit sa faca sa dispar

Si-a cautat saptamani intregi stapana trimisa la azil si a gasit-o. Povestea pisicii Cleo care i-a uimit pe britanici. Legatura dintre animalele de companie si stapanii lor este extrem de puternica. Acest lucru este demostrat si de o intamplare care a avut loc recent in Marea Britanie. O pisica si-a cautat stapana saptamani intregi si a reusit. Elevilor nu le-a venit sa creada: imaginile cu profesoara lor pe care le-au gasit online. Cred ca mi-au dat cocaina. O frumoasa profesoara din Cehia care a dat auditii pentru un film XXX a fost concediata.

Bacau: Barbat retinut pentru furt

Un barbat din Galati a fost retinut, joi, dupa ce a furat peste 4. 000 lei, dintr-un cazinou din municipiul Bacau, informeaza Mediafax.

Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Primaria Municipiului Galati a alocat un buget de 110,2 milioane de lei pentru obiectivele de investitii din 2015, dupa cum ne-a declarat primarul localitatii, Marius Stan. Domnia sa ne-a precizat ca investitiile noi vor beneficia de 2 milioane de lei si ca proiectele in desfasurare au un buget de 72,4 milioane lei, in timp ce valoarea alocata pentru alte cheltuieli de investitii este de 35,7 milioane lei.

FOTO Proteste ale studentilor, pentru 6% din PIB pentru educatie si pentru ca votul lor in alegerea rectorului sa conteze in proportie de 25%. Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa

Studenti de la 3 universitati protesteaza pentru alocarea a 6% din PIB pentru Educatie si pentru modificarea sistemului de alegere a rectorilor astfel: votul studentilor sa conteze in proportie de 25%, si nu de 10%. Protestele vin in contextul in care in anul universitar 2015-2016 se termina mandatele de 4 ani ale rectorilor si institutiile de invatamant superior vor organiza alegeri. Miscarile de occupy au inceput in Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Maritima din Constanta si Universitatea Dunarea de Jos din Galati, anunta ANOSR. Mediafax relateaza ca 70 de studenti de la Timisoara si-au petrecut noaptea intr-un amfiteatru, iar in aceasta dimineata aproximativ 50 de studenti au protestat in fata Prefecturii Timis. Reactia rectorului Universitatii de Vest din Timisoara, cu privire la protestul studentilor: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa. Sustinem studentii in demersul lorVezi in articol lista integrala a revendicarilor studentilor.

Proteste ale studentilor in 3 universitati, pentru 6% din PIB pentru educatie. Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa

Studenti de la 3 universitati participa astazi la proteste, pentru alocarea a 6% din PIB pentru Educatie, asa cum prevede legea, precum si pentru includerea lor in proportie de 25% din electori in alegerea rectorilor. Miscarile de occupy au inceput in Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Maritima din Constanta si Universitatea Dunarea de Jos din Galati, anunta ANOSR. Mediafax relateaza ca 70 de studenti de la Timisoara si-au petrecut noaptea intr-un amfiteatru, iar in aceasta dimineata aproximativ 50 de studenti au protestat in fata Prefecturii Timis. Reactia rectorului Universitatii de Vest din Timisoara, cu privire la protestul studentilor: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa. Sustinem studentii in demersul lorVezi in articol lista integrala a revendicarilor studentilor.

Acces limitat pe piata valutara internationala pentru bancile din Grecia

Accesul bancilor din Grecia pe piata valutara a fost limitat semnificativ in ultimele zile, pe fondul cresterii accelerate a riscului de default suveran, conform unei stiri Bloomberg. Bancile internationale au redus liniile de credit si s-a inregistrat o crestere masiva a costurilor, dupa cum au declarat sursele anonime citate de Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )