Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Focsani, cercetat pentru ca a corupt sexual mai multe fete de sapte ani

România Liberă România Liberă,
Un barbat din Focsani, cercetat pentru ca a corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Barbat din Focsani cercetat dupa ce ar fi corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime.

Barbat cercetat pentru corupere de minori. Alegea doar fetite de 7 ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in.

Bacau: Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a furat bani dintr-o sala de jocuri

Un barbat din Galati a fost retinut joi dupa ce a furat de la o operatoare dintr-o sala de jocuri din Bacau o borseta in care se aflau incasarile din ziua respectiva, peste 4. 000 de lei. Femeia a alertat.

Faze Tari: Aventura fatala pentru un barbat din Galati. A cazut de la etajul 5 al unui hotel, dupa ce sotia l-a surprins cu amanta; Evadat din Inchisoarea Ingerilor prins dupa 56 de ani; Reactia ospatarilor de pe litoral, atunci cand primesc bacsis. Cu s

Oti soferii au ras cand au vazut ce a aparut in spatele acestui troleibuz din Bucuresti! Mijloacele de transport in comun din Bucuresti sunt o adevarata resursa de fun. A slabit 17 kilograme! Vesti bune pentru femeia care, din cauza greutatii, este transportata la serviciu cu o caruta La 40 de ani, Lavinia Archiudea cantareste.

Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

Medicul Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscusi doctori din Oltenia, a fost fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )