Libnet.ro
UNICEF

17:30

Faze tari: Cele mai terifiante locuri despre care nimeni nu are curaj sa vorbeasca; Moare daca se uita la televizor! Si asta nu e tot; Orasul mortilor vii

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai terifiante locuri despre care nimeni nu are curaj sa vorbeasca; Moare daca se uita la televizor! Si asta nu e tot; Orasul mortilor vii

Bolile care provoaca morti cumplite. Epidemia de Ebola din Africa, cea mai grava din istorie, a stranit ingrijorare in randul autoritatilor din intreaga lume, care au decis stabilirea unui protocol clar de interventie, pentru a limita raspandirea. Captura impresionanta a un pescar din Australia. Abia a reusit sa urce pestele in barca. Jason Ebbett, un pescar din Queensland, Australia, a reusit sa prinda un ton de 85 de kilograme. Barbatul a avut nevoie de ajutorul a inca doi. continuă pe Hotnews

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!.

Cele mai bune informatii despre iPad Air 2 si iPad mini 3 tocmai au venit de la Apple

IPad Air 2 si iPad mini 3 vor fi prezentate in aceasta seara, dar Apple se poate sa ne fi spus tot ce voiam sa stim despre cele doua cu o zi inainte de eveniment. iPad Air 2 si iPad mini 3 vor fi prezentate publicului abia azi, 16 octombrie. Nu stim precis ce dotari tehnice vor avea, dar Apple tocmai a pierdut cu o zi inainte informatii despre cele doua tablete. Aflam, asadar, ca ambele tablete dispun de Touch ID [].

Incepe Turneul Campioanelor! Cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie sa le stim inainte de tragerea la sorti din Singapore

WTA Finals, noul nume oficial al Turneului Campioanelor, are la start o componenta de exceptie. Un line-up foarte corect, in raport cu ce s-a jucat anul acesta, exceptand absenta regretabila a lui Na Li. O combinatie interesanta de stiluri si de personalitati, un mix de generatii, de campioane veterane si de propuneri ale noului val, poate cea mai interesanta prezenta la startul acestui turneu din ultimele cateva sezoane.

Faze Tari: A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani; Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap; Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap!Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia. Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor.

FOTO Topul celor mai infioratoare locuri din lume

Cand vizitam un loc care ne da fiori este ca si cum am trai un film de groaza, probabil acesta fiind unul din motivele care ne determina sa descoperim astfel de atractii turistice. Huffington Post a realizat un top al celor mai infricosatoare locuri din lume.

Surprize marca Apple! Care sunt cele mai noi produse si servicii lansate de celebrul brand!

Ieri a avut loc o conferinta Apple, in cadrul careia au fost prezentate cele mai noi gadget-uri si servicii ale prestigiosului brand, precum noul model de iPad Air, cea mai subtire tableta din lume, un nou model de iMac, dar si serviciul Apple Pay, care ransforma iPhone 6 intr-un card de credit. Reprezentantii Apple au facut insa si o gafa, lasand sa le scape detalii despre viitoare produse! .

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

FOTO Cele mai bune opt tenismene din 2014 au ajuns in Singapore. Momentul a fost marcat pe Facebook de Halep, Sarapova si Bouchard

Simona Halep a ajuns in SIngapore pentru WTA Finals fostul Turneu al Campioanelor), competitie la care participa cele mai bune opt tenismene conform clasamentului alcatuit pe baza rezultatelor din 2014.

Get Lucky, piesa celor de la Daft Punk, melodia cu cele mai multe difuzari la radio si TV

Melodia Get Lucky a celor de la Daft Punk a fost numita piesa anului de Broadcast Music Inc BMI), un organism care celebreaza compozitorii ale caror productii au inregistrat cele mai multe difuzari pe posturile TV si radio din Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )