Libnet.ro
UNICEF

00:07

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

ADPM ADPM,
ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!. continuă pe ADPM

Hotelul Triumf, unul dintre cele mai valoroase active ale RA-APPS, scos din nou la vanzare, cu 19,6 milioane de euro

Hotelul Triumf din Capitala, unul dintre cele mai valoroase active aflate in portofoliul RA-APPS, va fi scos din nou la vanzare prin licitatie, la un pret de pornire de 19,6 milioane de euro, cu aproape 13 milioane de euro mai putin decat la precedenta tentativa de vanzare, din 2007, blocata in instanta.

Michael Jackson, pe locul intai in topul vedetelor decedate cu cele mai mari venituri, pentru al doilea an consecutiv

Michael Jackson continua sa genereze venituri uriase si se afla pe primul loc intr-un top realizat de revista Forbes al celebritatilor decedate cu cele mai mari averi, dupa ce anul trecut administratorii mostenirii cantaretului au obtinut 140 de milioane de dolari de pe urma acestuia.

Get Lucky, piesa celor de la Daft Punk, melodia cu cele mai multe difuzari la radio si TV

Melodia Get Lucky a celor de la Daft Punk a fost numita piesa anului de Broadcast Music Inc BMI), un organism care celebreaza compozitorii ale caror productii au inregistrat cele mai multe difuzari pe posturile TV si radio din Statele Unite ale Americii.

Surprize marca Apple! Care sunt cele mai noi produse si servicii lansate de celebrul brand!

Ieri a avut loc o conferinta Apple, in cadrul careia au fost prezentate cele mai noi gadget-uri si servicii ale prestigiosului brand, precum noul model de iPad Air, cea mai subtire tableta din lume, un nou model de iMac, dar si serviciul Apple Pay, care ransforma iPhone 6 intr-un card de credit. Reprezentantii Apple au facut insa si o gafa, lasand sa le scape detalii despre viitoare produse! .

Dupa ce a cucerit cele mai inalte varfuri ale lumii, alpinistul Zsolt Torok, invata copiii sa se catere

Alpinistul aradean Zsolt Torok, liderul echipei de alpinisti care a escaladat varful Nanga Parbat, a realizat ceva maret pentru copii.

Alpinistul Zsolt Torok invata copiii sa se catere, dupa ce a cucerit cele mai inalte varfuri ale lumii

Alpinistul aradean Zsolt Torok, liderul echipei de alpinisti care a escaladat varful Nanga Parbat, a reusit sa construiasca primul panou de catarare pentru copiii din Arad. Tot el este cel care va preda si cursuri de catarare pentru cei mici.

Michael Jackson, pe primul loc in topul starurilor cu cele mai mari venituri postume

Michael Jackson ocupa primul loc in topul intocmit de Forbes al celebritatilor cu cele mai mari venituri postume, potrivit site-ului starpulse. com. Este al doilea an consecutiv, cand Michael Jackson se afla pe.

FOTO Cele mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )