Libnet.ro
UNICEF

09:15

Faze tari: Cercetatorii au creat cea mai rapida camera din lume: la 10 trilioane de frame-uri pe secunda, poate vedea chiar si lumina n miscare lenta; Ce s-ar fi ntmplat cu dinozaurii daca n-ar fi fost ucisi de un cataclism; Credinciosii unei moschei s-a

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cercetatorii au creat cea mai rapida camera din lume: la 10 trilioane de frame-uri pe secunda, poate vedea chiar si lumina n miscare lenta; Ce s-ar fi ntmplat cu dinozaurii daca n-ar fi fost ucisi de un cataclism; Credinciosii unei moschei s-a

Un club de fotbal din Austria a oferit vouchere de bordel suporterilor. Clubul SV Gossendorf tocmai facuse egal cu AK Graz intr-un meci din liga inferioara si voia sa sarbatoareasca. Chubbs, aligatorul de 4,5 metri caruia ii place golful. Nu face rau nimanui. Cunoscut sub numele de Chubbs, aligatorul gigant a devenit vedeta pe internet in urma cu doi ani, dupa ce s-a plimbat pe un teren de gol. continuă pe Hotnews

Cea mai rapida camera foto poate sa inghete lumina

Cea mai rapida camera foto din lume, cunoscuta ca T-CUP, e capabila sa filmeze lumina atat de lent incat aceasta pare inghetata in timp. Cu ajutorul tehnicilor curente de.

Faze tari: Cum au reactionat doi politisti din Oradea, dupa ce radarul lor a fost semnalat pe Facebook; Incredibil! A spart 247 de nuci cu capul; Un hot s-a facut de rs n fata celor din breasla lui. A lasat indicii care i-au adus imediat politistii la us

Un hot s-a facut de ras in fata celor din breasla lui. A lasat indicii care i-au adus imediat politistii la usa, desi paguba a fost neinsemnata. intr-o epoca a informatiei, a filmelor politiste care arata in detaliu cum cea mai mica proba. Modul interesant in care au reactionat albinele in timpul eclipsei totale de soare de anul trecut. Microfoanele instalate printre flori in 11 zone din Statele Unite au inregistrat.

FOTO Superlativele lumii. De la cele mai lungi poduri si tuneluri la cel mai mare avion sau cea mai rapida masina

Unele recorduri dateaza de decenii sau secole, insa, datorita tehnologiei moderne, multe dintre recordurile lumii au fost doborate in ultimii ani.

Top zece tari cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa. Estimarea pentru Romania

Statul cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa este Singapore, arata ultimul raport al Forumului Economic Mondial privind competitivitatea tarilor si economiilor. in Romania, speranta de viata sanatoasa este evaluata la 65,5 ani.

Cine au fost stramosii Familiei Regale a Romaniei. Cea mai veche mentionare a Zollernilor dateaza din anul 1061

Cea mai veche mentionare a Zollernilor dateaza din anul 1061, cand este amintit teritoriul condus de contele Burkhard I von Zollern. Pe la sfarsitul secolului al XII-lea, Frederick al III-lea de Zollern, a devenit.

Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

O investigatie a unor jurnalisti de la 19 publicatii a scos la iveala cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Nu mai putin de 55 de miliarde de euro ar fi fost.

Situatia traficului de marfuri pe canalele navigabile. Cea mai buna luna septembrie din ultimii 13 ani

Administratia Canalelor Navigabile a publicat situatia transportului de marfuri pe canale in primele 9 luni si jumatate. Septembrie a fost luna cu cresterea cea mai mare.

Ce scria jurnalistul Jamal Khashoggi, chiar inainte de disparitia sa, pentru Washington Post: Nevoia cea mai mare a lumii arabe este libertatea de exprimare

Jurnalistul Jamal Khashoggi, disparut dupa ce a intrat, pe 2 octombrie, in Consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, scria intr-un editorial pentru Washington Post ca nevoia cea mai mare a lumii arabe este libertatea de exprimare. Editorialistul a tras un semnal de alarma cu privire la cetatenii arabi care fie sunt neinformati, fie sunt dezinformati. Or, aceasta realitate nu este decat in beneficiului establismentului autoritar din tarile arabe.

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

Tragedie uriasa! Olga Petrova, cea mai sexy motociclista, a murit la 22 de ani

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier. Tanara de 22 de ani s-a izbit cu motocicleta de o masina si a murit pe loc. Tragedia a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )