Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Superlativele lumii. De la cele mai lungi poduri si tuneluri la cel mai mare avion sau cea mai rapida masina

Adevărul Adevărul,
FOTO Superlativele lumii. De la cele mai lungi poduri si tuneluri la cel mai mare avion sau cea mai rapida masina

Unele recorduri dateaza de decenii sau secole, insa, datorita tehnologiei moderne, multe dintre recordurile lumii au fost doborate in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Economistul sef al BCE confirma: mbatrnirea populatiei va antrena recesiuni mai lungi si reveniri mai slabe. Cresterea populatiei dependente este asociata cu o inflatie mai mare

Imbatranirea populatiei Europei risca sa antreneze recesiuni mai lungi si reveniri mai slabe, ceea ce ar ridica noi constrangeri in materie de politica monetara, a avertizat miercuri economistul sef al Bancii Centrale Europene BCE), Peter Praet, potrivit Reuters. Exista o relatie stransa intre structura de varsta si inflatie: o crestere a populatiei dependente este in general asociata cu o inflatie mai mare, se arata intr-un studiu recent, publicat de Banca Reglementelor Internationale BIS), care analizeaza legatura dintre inflatie si imbatranirea populatiei in 22 de state, de-a lungul a 150 de ani.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Romania printre tarile cu cele mai mari vanzari de pesticide

Cele mai semnificative vanzari de pesticide in 2016 in Uniunea Europeana s-au inregistrat in Spania, Franta, Italia si Germania 79% din total), ele fiind urmate de Romania, Portugalia si Ungaria, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Aflate mereu in lumina reflectoarelor sau a paparazzilor gata sa prinda un instantaneu reusit, femeile celebre stiu cel mai bine cat de greu este sa faci fata presiunii de a arata mereu impecabil. Pentru ca reprezinta.

FOTO VIDEO Avionul-hostel de pe un aeroport din Stockholm, unul din cele mai exotice spatii de cazare din lume

Si in cabina pilotului a fost amenajat un dormitor, cea mai ravnita camera din tot hotelul. O noapte aici costa in jur de 200 de euro.

ALERTA METEO: Vine URGIA! Care vor fi zonele din ROMANIA cele mai afectate de noua BOMBA METEOROLOGICA...

Meteorologii anunta pentru sfarsitul acestei saptamani temperaturi mai ridicate decat normele climatologice in toate regiunile tarii. Totodata, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bataia

Mama, nu stiu ce are tata, dar mi-a tras doua batai. - Pai de ce, mai Bula? - Prima oara cand i-am aratat carnetul de note, iar a doua oara, cand i-am spus ca-i al lui, cand era elev.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )