Libnet.ro
UNICEF

17:15

Faze tari: O femeie se spala pe maini de 300 de ori pe zi; Studiu ingrijorator: cum vor arata oamenii peste 1.000 de ani; Pe asta nu ati mai vazut-o! Show de STRIPTEASE la INMORMANTARE!; Dovleac urias in Bacau!

Hotnews Hotnews,
Faze tari: O femeie se spala pe maini de 300 de ori pe zi; Studiu ingrijorator: cum vor arata oamenii peste 1.000 de ani; Pe asta nu ati mai vazut-o! Show de STRIPTEASE la INMORMANTARE!; Dovleac urias in Bacau!

Am vazut doi ochi care straluceau in intuneric. Creatura care il pandea la fereastra. Marturii socante in cadrul emisiunii americane Paranormal Witness n. r. Martor la evenimente paranormale). De obicei. Experiment inedit: un crestin devotat s-a declarat homosexual. Cum a fost viata lui timp de 1 an. Un american care era crestin practicant si homofob a facut un experiment, ca sa vada cum. continuă pe Hotnews

OBSESIE O femeie se spala pe maini de 300 de ori pe zi

Julia Abdullah, in varsta de 40 de ani, din Malaezia este obsedata de curatenie: petrece cinci ore pe zi sub dus. Ea isi spala zilnic parul de 25 de ori si mainile - de 300 de ori.

Faze tari: Cercetatorii sunt uimiti. Ce au gasit in craniul unei mumii egiptene de acum 2.000 de ani; Cum sa nu-ti stea inima? O femeie a primit o factura telefonica de TRILIOANE!; Si-a gasit sotia mumificata in casa dupa doi ani de puscarie!

A murit de cancer dupa ce doctorii i-au gresit de 30 de ori diagnosticul. O femeie din Marea Britanie a murit de cancer de col uterin dupa ce doctorii i-au gresit de 30 de ori diagnosticul. A mintit ca a ucis un copilas ca sa slabeasca la puscarie. De necrezut! Marya Rosales, o americanca de 31 de ani care cantareste 450 kg, s-a autodenuntat ca ar fi cazut pe nepotul ei de.

Faze tari: Cel mai loial caine din lume! Clipul care a indoiosat mii de oameni; Dacia asta zboara cu 205 km/h; Mireasa ii facea sex oral cavalerului de onoare, mirele o cauta disperat

Taticul lui Dolly, prima oaie clonata din istorie, a murit. Avea 58 de ani. Potrivit unui comunicat al Universitatii din Nottingham, Campbell a murit la data de 5 octombrie. Povestea SOCANTA a unei femei care cantareste jumatate de tona: a mintit ca si-a omorat nepotul prin strivire. La cele 498 de kilograme ale sale, Marya Rosales poate fi considerata cea mai grasa femeie din lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3229 seconds )