Libnet.ro
UNICEF

05:00

Faze Tari: A murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe acoperisul unui tren ca sa-si faca un selfie; Venetia voteaza separarea de Italia; Pilotul nebun a furat avionul?

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: A murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe acoperisul unui tren ca sa-si faca un selfie; Venetia voteaza separarea de Italia; Pilotul nebun a furat avionul?

Are sau nu dreptate? Iata de ce a fost amendat un tanar intr-un parc din Bucuresti. Toti cautam un loc la iarba verde, cat mai relaxant, dar, unde este aer curat, trebuie si legea respectata. Iata ce a patit un bucurestean. Metode comuniste antipoluare la Paris! Romanii au experimentat deja masura din capitala Frantei! Autoritatile din Paris au decis ca, incepand de luni, circulatia autovehiculelor sa se faca dupa un regim special. continuă pe Hotnews

Faze tari: Proiectul Avatar. Tehnologia care ne va aduce peste cativa ani viata vesnica; Esti curios sa vezi cum arata primul vibrator din lume? E vechi de 2000 de ani!; Cei mai ciudati pantofi din lume scosi la imprimanta

A vrut muschi de otel si arata infiorator. Vezi ce si-a injectat in brate. Brazilianul Arlindo de Souza, de 43 de ani ar face orice sa aiba muschi uriasi. Desi un prieten de-al lui a murit dupa ce si-a injectat ulei si alte substante in muschi, pentru a. 100 de retweeturi si impusc un trecator. Un tanar de 20 de ani a fost arestat pe loc dupa ce a scris mesajul pe Twitter. Un barbat a fost arestat pe loc dupa ce a postat un mesaj si o fotografie pe Twitter. Fotografia arata o.

Un barbat din Constanta a fost retinut dupa ce a urcat la volan in stare de ebrietate si a provocat un accident mortal

Un barbat din comuna Cobadin, judetul Constanta, a fost retinut de politisti, luni seara, dupa ce a urcat la volan aflat in stare de ebrietate, a provocat un accident rutier in urma caruia o persoana a murit,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )