Libnet.ro
UNICEF

00:07

Faze tari: Roman arestat pentru jaf de un milion de euro la Paris; Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic; Google vrea sa ne faca nemuritori

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Roman arestat pentru jaf de un milion de euro la Paris; Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic; Google vrea sa ne faca nemuritori

O americanca vrea sa-si faca sanii de 19 kg! Lacey Wildd, o femeie de 45 de ani din SUA, mama a sase copii si detinatoarea unor sani care cantaresc 9,5 kilograme, vrea sa isi mareasca implanturile de silicon si sa aiba cel mai mare bust din lume, chiar daca isi risca viata. O tanara sustine ca a fost concediata pentru ca a pozat in revista Playboy. Jessica Zelinske, o tanara mamica din Minessota, sustine ca a fost concediata, dupa ce a pozat pentru revista Playboy. Jessica a aparut in editia Hot Housewives lansata de Playboy, motiv pentru care a fost data afara de la locul de munca. continuă pe Hotnews

Romanii au comis-o din nou: jaf de un milion de euro la Paris. Hotii au fugit cu 20 de ceasuri de lux

Cincisprezece barbati, romani si moldoveni, sunt suspectati ca au comis un jaf la un magazin de bijuterii si ceasuri de lux din Paris, valoarea daunei fiind de aproximativ un milion de euro, dupa cum relateaza presa franceza. Potrivit sursei citate, fuga hotilor dupa jaf ar fi fost surprinsa pe camerele de luat vederi.

Clujean arestat pentru 5.000 de euro. Vezi la ce ministru spunea ca face trafic de influenta.

Clujeanul Nicolae Florea, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant primind 5. 000 de euro de la o persoana careia ii promisese interventii la directori din CFR si chiar la ministrul Transporturilor, pentru incheierea unui contract, a fost arestat, vineri, de Tribunalul Cluj. Potrivit DNA-Serviciul teritorial Cluj inculpatul FLOREA NICOLAE este acuzat de infractiunea de trafic de influenta. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a .

Sotul Sandei Ladosi, ARESTAT pentru 29 de zile, pentru evaziune fiscala

Sotul Sandei Ladosi a fost arestat pentru 29 de zile. Omul de afaceri Stefan Tache a fost acuzat ca face parte dintr-un grup infractional specializat in evaziune fiscala. Grupul infractional ar fi adus.

Hackerul roman condamnat pentru ca a spart serverele NASA, arestat preventiv in Slovenia

Hackerul Victor Faur, condamnat cu suspendare dupa ce in urma cu 7 ani a spart serverele NASA si ale Marinei SUA, a fost arestat miercuri seara, in Slovenia. Acesta se indrepta catre Italia, unde urma sa.

Sotul cantaretei Sanda Ladosi, arestat pentru o evaziune de 4 milioane de euro!.

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a omului de afaceri Stefan Tache, sotul cantaretei Sanda Ladosi, si a altor cinci persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala de aproximativ patru milioane de euro. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si politistii au facut joi 56 de perchezitii in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )