Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze Tari: Soc pentru rudele unei femei. Au primit de pe telefonul luat cu ea in mormant un mesaj incredibil; Tatuajul surpriza de care a avut parte dupa ce s-a lasat sase ore pe mana artistului; Sanii acestia au provocat 517 accidente in doar 24 de ore.

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Soc pentru rudele unei femei. Au primit de pe telefonul luat cu ea in mormant un mesaj incredibil; Tatuajul surpriza de care a avut parte dupa ce s-a lasat sase ore pe mana artistului; Sanii acestia au provocat 517 accidente in doar 24 de ore.

S-au dezbracat si s-au umplut de sange in fata Catedralei din Milano. Doua membre ale organizatiei feministe FEMEN au protestat joi in apropierea. Nu te-ai fi gandit niciodata! Cum promoveaza melcii casatoriile gay. Pare incredibil, dar o specie de melci a ajuns sa promoveze casatoriile intre. continuă pe Hotnews

Primaria sectorului 3 vrea sa cheltuie 1,7 milioane de euro pentru amenajarea unei piatete la intersectia bd. Baba Novac cu Constantin Brancusi si a unei fantani arteziene

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa cheltuie circa 1,7 milioane de euro pentru amenajarea unei piatete publice aflate la intersectia bulevardelor Baba Novac cu Constantin Brancusi, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu local sector 3. Mai exact, edilul vrea sa refaca aleile, sa reamenajeze spatiul verde si sa construiasca o fantana arteziana.

Faze Tari: A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani; Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap; Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap!Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia. Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor.

Faze Tari: Si-a gasit papagalul vorbitor de limba engleza dupa patru ani de cautari. Primele cuvinte ale pasarii; Ministrul Sanatatii din Belgia, prea gras sa fie la conducere; Ce splendoare! Apesi pe sani si curge votca

Miresele au speriat internetul! In ce ipostaza au fost surprinse!Ar da orice sa stearga aceasta fotografie de pe internet, insa, din pacate pentru aceste tinere. Cum arata gaina cu carnea neagra. Hamburgherii negri care se comercializeaza in Japonia provin din carnea unor gaini si nu contin coloranti. Restaurantele fast-food.

Bucurestean in varsta de 73 de ani, arestat dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 de ani

Un barbat in varsta de 73 de ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, surse din Politie precizand pentru Mediafax ca aceasta a fost a sasea oara cand batranul a fost prins la furat.

Bucuresti. Barbat de 73 de ani, arestat pentru ca a furat portofelul unei femei de 89 de ani. Era la a sasea fapta

Politistii din Bucuresti au prins, luni, un barbat in varsta de 73 de ani dupa ce a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei. El a fost arestat, marti. Este pentru a sasea oara cand batranul a fost prins la furat.

Un bucurestean de 73 ani a fost arestat dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 ani

Un barbat de 73 ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax. Barbatul a fost.

Un bucurestean in varsta de 73 de ani, arestat dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 de ani

Un barbat in varsta de 73 de ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, potrivit.

Tesla Motors discuta pentru deschiderea unei linii de asamblare in Slovacia

Tesla Motors, celebra companie americana producatoare de masini electrice, discuta cu autoritatile slovace pentru o posibila linie de asamblare in tara central - europeana, scrie presa slovaca. Tesla Motors, creatia lui Elon Musk, nu are nevoie foarte rapid de o uzina in Europa, fiindca vanzarile sunt inca mici pe continent, insa Slovacia ar fi o destinatie potrivita, mai ales ca bateriile folosite de masini sunt produse in aceasta tara, de catre Panasonic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )