Libnet.ro
UNICEF

05:45

Faze tari: Superman exista si canta o manea intr-un tramvai din Romania; O mireasa de 54 de ani nu vrea sa-si mai dea jos rochia! Cat va rezista?

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Superman exista si canta o manea intr-un tramvai din Romania; O mireasa de 54 de ani nu vrea sa-si mai dea jos rochia! Cat va rezista?

O adolescenta pedepsita de mama sa a folosit frigiderul sa posteze pe Twitter. O adolescenta de 15 ani, careia mama ii confiscase telefonul mobil, a reusit sa pastreze legatura cu prietenii virtuali folosind Un tanar care a dormit pe strazi peste un an a ajuns milionar la doar 21 de ani. in urma cu doar patru ani, Harry a ramas fara adapost, dar acum conduce propria companie a carei valoare este estimata la. continuă pe Hotnews

Faze tari: Pe Pamant au trait papagali care ajungeau la un metru inaltime; O planeta telurica nou descoperita are pe cer trei sori

Pe Pamant au trait papagali care ajungeau la un metru inaltime. Papagali care masurau pana la un metru, in inaltime, au trait pe Pamant in trecut. Un AI ar putea sa primeasca drepturile asupra unui patent de inventie. Cercetatori si avocati din trei tari incearca sa schimbe regulile acordarii patentelor de inventie pentru ca un program de inteligenta artificiala sa primeasca credit pentru inventiile sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )