Libnet.ro
UNICEF

20:30

FBI ancheteaza un atac informatic asupra Partidului Democrat din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FBI ancheteaza un atac informatic asupra Partidului Democrat din SUA

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA desfasoara o ancheta in legatura cu natura si scopul unui atac informatic asupra Comitetului National Democrat DNC), a anuntat luni agentia, in contextul preocuparilor ca hackeri ce lucreaza pentru Rusia incearca sa se foloseasca de aceasta bresa pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ancheta a FBI in legatura cu un presupus atac informatic al rusilor impotriva Comitetului National Democrat

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA desfasoara o ancheta in legatura cu natura si scopul unui atac informatic asupra Comitetului National Democrat DNC), a anuntat luni agentia, in.

SUA: Presedinta partidului democrat demisioneaza, dupa ce a fost contestata de Sanders

Presedinta partidului democrat din SUA, Debbie Wasserman Schultz, a anuntat, duminica, ca va demisiona din functie la sfarsitul conventiei de investitura a lui Hillary Clinton, care incepe luni la Philadelphia.

Alegeri SUA 2016. FBI a deschis o ancheta dupa ce WikiLeaks a publicat 20 de mii de e-mailuri interne ale Partidului Democrat

FBI ancheteaza natura si amploarea unui atac cibernetic ce a vizat Comisia Nationala Democrata, a anuntat luni Politia Federala, pe fondul unor temeri ca hackeri care lucreaza pentru Rusia incearca sa foloseasca astfel de metode pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza Reuters.

20.000 de mesaje ale candidatei Hillary Clinton au fost publicate de WikiLeaks, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat.

A inceput Conventia Partidului Democrat, care o va investi pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale

Conventia Partidului Democrat care trebuie sa o investeasca pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite s-a deschis luni la Philadelphia.

WikiLeaks dezvaluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA.

FBI: Rusia incearca sa influenteze alegerile din SUA prin atacuri informatice. Ultima tinta: Partidul Democrat

Biroul Federal de Investigatii FBI) desfasoara o ancheta in legatura cu natura si scopul unui atac informatic asupra Comitetului National Democrat.

Atac armat intr-un club din SUA. Doi morti si cel putin 17 raniti

Doi oameni au murit si alti 17 au fost raniti intr-un club de noapte din Florida, Statele Unite. Totul s-a petrecut la o petrecere a adolescentilor. Stire in curs de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )