Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Presedinta partidului democrat demisioneaza, dupa ce a fost contestata de Sanders

Adevărul Adevărul,
SUA: Presedinta partidului democrat demisioneaza, dupa ce a fost contestata de Sanders

Presedinta partidului democrat din SUA, Debbie Wasserman Schultz, a anuntat, duminica, ca va demisiona din functie la sfarsitul conventiei de investitura a lui Hillary Clinton, care incepe luni la Philadelphia. continuă pe Adevărul

WikiLeaks dezvaluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA.

20.000 de mesaje ale candidatei Hillary Clinton au fost publicate de WikiLeaks, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat.

A inceput Conventia Partidului Democrat, care o va investi pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale

Conventia Partidului Democrat care trebuie sa o investeasca pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite s-a deschis luni la Philadelphia.

FBI ancheteaza un atac informatic asupra Partidului Democrat din SUA

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA desfasoara o ancheta in legatura cu natura si scopul unui atac informatic asupra Comitetului National Democrat DNC), a anuntat luni agentia, in contextul preocuparilor ca hackeri ce lucreaza pentru Rusia incearca sa se foloseasca de aceasta bresa pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza agentia Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )