Libnet.ro
UNICEF

13:30

FBI a descins pe Insula pedofiliei, detinuta de miliardarul Jeffrey Epstein

B1 B1,
FBI a descins pe Insula pedofiliei, detinuta de miliardarul Jeffrey Epstein

Agenti ai FBI au descins, luni, pe Insula pedofiliei, detinuta de omul de afaceri american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis la finele saptamanii trecute in inchisoare. Perchezitiile au vizat casa. continuă pe B1

Stirile ProTV: Cazul care socheaza SUA. Descindere pe Insula Pedofiliei a omului de afaceri Jeffrey Epstein

Agenti ai FBI au efectuat luni un raid pe o mica insula americana din Caraibe care ii apartinea omului de afaceri Jeffrey Epstein, gasit mort in celula sambata dupa ce a fost inculpat pentru mai multe agresiuni asupra unor minore, relateaza AFP.

Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis in penitenciar

Finantistul si miliardarul american Jeffrey Epstein, plasat in detentie la 8 iulie pentru exploatare.

Raid al FBI pe insula detinuta de Jeffrey Epstein (surse media)

Agentii FBI au efectuat luni, potrivit mai multor surse media, un raid pe o insula mica din Caraibe, detinuta de Jeffrey Epstein, un om de afaceri cu legaturi cu o serie de politicieni, inclusiv Donald Trump si Bill Clinton, s-a sinucis prin spanzurare in celula sa. Doi oficiali citati de NBC, au confirmat ca politia federala americana a pornit o perchezitie la resedinta lui Epstein pe insula cumparata de acesta in anii 90. Presa americana a botezat aceasta insula Insula pedofiliei, din cauza presupuselor orgii sexuale cu fete minore aduse acolo de Epstein.

Miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie si de trafic de minori, a fost gasit mort in celula sa

Omul de afaceri Jeffrey Epstein a fost descoperit mort in celula sa, in timp ce astepta procesul legat de acuzatiile privind traficul de persoane, potrivit presei americane.

FBI ancheteaza moartea lui Jeffrey Epstein. Miliardarul american a fost gasit spanzurat in celula

Biroul Federal de Investigatii FBI) va ancheta moartea finantistului si miliardarului american Jeffrey Epstein,66 de ani, plasat in detentie la 8 iulie pentru exploatare sexuala si asociere cu infractori i.

Miliardarul american Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic cu minore, s-a sinucis in celula sa

Finantistul si miliardarul american Jeffrey Epstein, plasat in detentie la 8 iulie pentru exploatare sexuala si asociere cu infractori in vederea exploatarii sexuale a unor minore, s-a sinucis vineri seara in celula sa din penitenciarul din Manhattan,.

Miliardarul american Jeffrey Epstein, gasit mort in celula lui din inchisoare

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost gasit intr-o celula din inchisoare, potrivit BBC. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit sambata in inchisoarea din New York. Potrivit unor surse,.

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost gasit mort in celula: Afacerist cu legaturi la varful puterii, acesta fusese arestate pentru trafic cu minori

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost gasit mort in celula sa din inchisoare din Manhattan, New York, unde se afla dupa ce a fost arestat sub acuzatia de trafic de minori. Din primele informatii se pare ca.

Teoriile conspiratiei care invaluie moartea miliardarului Jeffrey Epstein

La doar cateva ore dupa ce miliardarul american acuzat de trafic de minori Jeffrey Epstein a fost gasit decedat in celula sa, sambata, teorii nefondate legate de moartea sa au inceput sa circule in mediul online si sa aiba din ce in ce mai multi adepti.

Milionarul american Jeffrey Epstein nu a fost supravegheat in noaptea sinuciderii sale

Milionarul Jeffrey Epstein, care a fost gasit mort in celulain timp ce astepta sa fie judecat pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )