Libnet.ro
UNICEF

13:30

FCSB o bate pe Milsami Orhei prin dubla lui Tanase

Online Sport Online Sport,
FCSB o bate pe Milsami Orhei prin dubla lui Tanase

Echipa FCSB a castigat fara emotii mansa tur a dublei cu Milsami Orhei din primul tur prelimianr al Europa League, scor 2-0 1-0). continuă pe Online Sport

Europa League: FCSB vs Milsami Orhei 2-0 Dubla lui Florin Tanase

La primul meci oficial cu Bogdan Andone pe banca tehnica, FCSB s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Milsami Orhei Moldova), in primul tur preliminar al Europa League. Ambele goluri ale ros-albastrilor au fost marcate de Florin Tanase 12, 56). FCSB a evoluat in inferioritate numerica din minutul 72, dupa ce Filip a incasat doua galbene in decurs de opt minute, dar tabela a ramas neschimbata pana la finalul partidei.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. incepe drumul european al FCSB

FCSB - Milsami Orhei LIVE. FCSBincepe sezonul cu meciul cuMilsami Orhei, din primul tur preliminar alEuropa League. Partida se va disputa azi, de la ora 21:30, si poate fi urmarit in format.

Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

FCSB Milsami Orhei se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate .

Asa am trait FCSB - Milsami Orhei in Europa League. Filip eliminat, Man accidentat!

FCSB a debutat in noul sezon european contra moldovenilor de la Milsami Orhei, joi seara, de la 21:30, in primul tur preliminar din Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )