Libnet.ro
UNICEF

14:45

FCSB, CFR Cluj si Craiova si-au aflat posibilele adversare din playoff

Online Sport Online Sport,
FCSB, CFR Cluj si Craiova si-au aflat posibilele adversare din playoff

Reprezentantele Romaniei in Europa League isi vor afla, luni, posibilele adversare pe care le-ar putea intalni in playoff, daca reusesc sa treaca de turul 3 preliminar. continuă pe Online Sport

FCSB, CFR Cluj si Craiova isi afla posibilele adversare din playoff

Reprezentantele Romaniei in Europa League isi vor afla, luni, posibilele adversare pe care le-ar putea intalni in playoff, daca reusesc sa treaca de turul 3 preliminar.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off

CFR Cluj, FCSB si Universitatea Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League, potrivit tragerii sorti care a avut loc luni, la Nyon. Pentru a ajunge in play-off, cele trei echipe romanesti trebuie sa treaca mai intai de partidele din turul trei preliminar al competitiei 9 si 16 august).

Echipele romanesti si-au aflat posibilele adversare daca trec de turul 3 preliminar din Europa League

Campioana Romaniei la fotbal, CFR Cluj, in cazul in care va trece de campioana Armeniei, Alaskert, in turul al treilea preliminar al Ligii Europa, va juca impotriva invingatoarei dintre Dudelange Luxemburg) si.

FCSB, CFR Cluj si Craiova si-au aflat adversarii din play-off-ul Europa League

Echipele romanesti si-au aflat luni posibilii adversari pe care ar urma sa ii intalneasca daca vor ajunge faza play-off-ului Europa League. Astfel, daca va trece de Almaty din Kazahstan, FCSB se va duela pen.

Prima victorie pentru CFR Cluj in noul sezon de Liga 1

Campioana CFR Cluj a spart gheata si a obtinut, sambata, primul succes in noul sezon de Liga 1 Betano, dupa 2-1 pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

LIVE CFR Cluj - Concordia (21:00)

Eliminata din Liga Campionilor de Malmo, campioana CFR Cluj revine in Liga 1 pentru a-si recladi moralul inaintea continuarii parcursului european in Europa League. Apasati aici pentru live video .

LIVE CFR Cluj - Concordia 0-0

Eliminata din Liga Campionilor de Malmo, campioana CFR Cluj revine in Liga 1 pentru a-si recladi moralul inaintea continuarii parcursului european in Europa League. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CFR Cluj - Concordia 2-1

Eliminata din Liga Campionilor de Malmo, campioana CFR Cluj a revenit in Liga 1 pentru a-si recladi moralul inaintea continuarii parcursului european in Europa League. Apasati aici pentru live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )