Libnet.ro
UNICEF

13:30

FCSB, eliminata din Europa de super forta Vitoria Guimaraes

România Liberă România Liberă,
FCSB, eliminata din Europa de super forta Vitoria Guimaraes

FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League, dupa ce a fost invinsa de Vitoria Guimaraes,o pre. continuă pe România Liberă

LIVE Vitoria Guimaraes - FCSB pentru un loc in grupele Europa League

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Vitoria Guimaraes si FCSB din playoff-ul Europa League. In tur a fost 0-0.

Vitoria Guimaraes - FCSB (de la ora 22:00) Europa League, ultima speranta

FCSB traieste o rusine imensa in Liga 1, acolo unde este ultima clasata dupa sapte etape disputate. Singura varianta pentru a mai salva sezonul este reprezentata de Europa League, competitie unde formatia bucuresteana trebuie sa treaca de Vitoria Guimaraes in play-off a fost 0-0 in mansa tur). Disputa de pe Estadio D. Afonso Henriques va fi in direct pe ProTV si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 22:00.

LiveText Vitoria Guimaraes vs FCSB 1-0 (Rep. II) 52 Tapsoba a inscris din penalty

Aflata pe ultimul loc in Liga 1, FCSB spera sa spele rusinea din campionat cu o calificare in grupele Europa League. Echipa pregatita de Bogdan Vintila trebuie sa treaca de Vitoria Guimaraes in play-off a fost 0-0 in mansa tur). Confruntarea de pe Estadio D. Afonso Henriques va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Gigi Becali loveste in jucatori dupa eliminarea din Europa League

Dupa eliminarea echipei FCSB din Europa League la capatul unui meci dezamagitor de slab contra celor de la Vitoria Guimaraes, Gigi Becali.

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League, in urma tragerii la sorti a grupelor, care a avut loc la Nyon. Ardelenii au picat in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Primul meci din faza grupelor se va juca pe 19 septembrie. Europa League, grupa E: CFR Cluj, Lazio, Celtic si Rennes CFR .

TOP Fonduri care finanteaza startup-urile din Europa dupa parinti, prieteni si alti prosti

Cel mai darnic fond de investitii de capital de risc a finantat cu 347 de milioane de dolari startup-uri din Europa, in perioada 2014-2018, prin investitii de serie A. Acestea sunt rundele de finantare care ajuta startup-urile in fazele de dezvoltare de inceput, cand se aseaza pe piete, incep constructia brandului si angajeaza oameni. Investitia de serie A atrage primii investitori mari, dupa asa-numitii PPP - parinti, prieteni, prosti- si dupa angel investors.

Digisport: Ce urmeaza acum pentru FCSB. Gigi Becali face revolutie la echipa si a decis soarta lui Bogdan Vintila

FCSB a fost eliminata din Europa, dupa esecul din deplasare cu Vitoria Guimaraes 0-1). Aflata pe ultimul loc in Liga 1, gruparea ros-albastra traverseaza o perioada critica. Ce urmeaza acum pentru formatia lui Gigi Becali?.

FCSB pedepsita de Gigi Becali dupa eliminarea din Europa

FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League dupa una dintre cele mai slabe evolutii din istorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )