Libnet.ro
UNICEF

21:45

FCSB a fost invinsa de Viktoria Plzen cu 2-0 in Europa League

România Liberă România Liberă,
FCSB a fost invinsa de Viktoria Plzen cu 2-0 in Europa League

Echipa bucuresteana FCSB a fost invinsa de formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 2-0 0-0), joi seara, pe stadionul Struncovy Sady din Plzen, in Grupa G a Europa League la fotbal. continuă pe România Liberă

VIKTORIA PLZEN-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROPA LEAGUE PRO TV TELEKOM SPORT. Dica joaca cu rezervele

VIKTORIA PLZEN-FCSB STEAUA) LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROPA LEAGUE PRO TV TELEKOM SPORT Parcursul foarte bun al Clujului din Liga 1 l-a determinat pe Becali sa sacrifice finalul grupei din Europa League si premiile.

Cota uriasa pentru FCSB in deplasare cu Plzen

Accesati aceasta pagina pentru a vedea cota FCSB la meciul de joi seara cu Viktoria Plzen din Europa League.

FCSB invinsa de Viktoria Plzen

A patra oara a fost cu noroc pentru Viktoria Plzen, echipa care a invins-o pe FCSB, cu 2-0, joi seara, in penultima etapa a grupelor Europa League.

Asa am trait Viktoria Plzen - FCSB 2-0

FCSB avea nevoie de un punct, joi seara, la Plzen pentru a-si asigura primul loc in grupa de Europa League inaintea ultimei etape. A patra confruntare din aceste sezon intre Plzen si FCSB a fost live text in aceasta pagina la ora 20:00.

LIVE Viktoria Plzen - FCSB (20:00)

FCSB are nevoie de un punct, joi seara, la Plzen pentru a-si asigura primul loc in grupa de Europa League inaintea ultimei etape. A patra confruntare din aceste sezon intre Plzen si FCSB este live text in aceasta pagina la ora 20:00.

LIVE Viktoria Plzen - FCSB 0-0

FCSB are nevoie de un punct, joi seara, la Plzen pentru a-si asigura primul loc in grupa de Europa League inaintea ultimei etape. A patra confruntare din aceste sezon intre Plzen si FCSB este live text in aceasta pagina la ora 20:00.

Un croat o fluiera pe FCSB la Plzen

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru partida dintre Viktoria Plzen si FCSB din etapa a 5-a a grupelor Europa League.

Clasament Europa League: FCSB ramane pe primul loc

FCSB isi pastreaza prima pozitie in grupa de Europa League in pofida infrangerii de la Plzen.

Rezultate din Europa League

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in etapa a 5-a din grupele Europa League.

Europa League: Viktoria Plzen vs FCSB (de la ora 20:00)/Dica: Nu am venit in excursie. Ne dorim primul loc in grupa (Programul serii)

Deja calificata in primavara europeana, FCSB va incerca sa obtina un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Viktoria Plzen pentru a incheia pe primul loc in Grupa G din Europa League. Va fi a patra intalnire dintre cele doua formatii in acest an, echipa lui Nicolae Dica fiind neinvinsa in fata vicecampioanei Cehiei. Partida se va desfasura pe Doosan Arena, de la ora 20:00 si va putea fi urmarita in direct la Pro Tv si Telekom Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )