Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rezultate din Europa League

Online Sport Online Sport,
Rezultate din Europa League

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in etapa a 5-a din grupele Europa League. continuă pe Online Sport

VIKTORIA PLZEN-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROPA LEAGUE PRO TV TELEKOM SPORT. Dica joaca cu rezervele

VIKTORIA PLZEN-FCSB STEAUA) LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROPA LEAGUE PRO TV TELEKOM SPORT Parcursul foarte bun al Clujului din Liga 1 l-a determinat pe Becali sa sacrifice finalul grupei din Europa League si premiile.

Europa League: Viktoria Plzen vs FCSB (de la ora 20:00)/Dica: Nu am venit in excursie. Ne dorim primul loc in grupa (Programul serii)

Deja calificata in primavara europeana, FCSB va incerca sa obtina un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Viktoria Plzen pentru a incheia pe primul loc in Grupa G din Europa League. Va fi a patra intalnire dintre cele doua formatii in acest an, echipa lui Nicolae Dica fiind neinvinsa in fata vicecampioanei Cehiei. Partida se va desfasura pe Doosan Arena, de la ora 20:00 si va putea fi urmarita in direct la Pro Tv si Telekom Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

FCSB a fost invinsa de Viktoria Plzen cu 2-0 in Europa League

Echipa bucuresteana FCSB a fost invinsa de formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 2-0 0-0), joi seara, pe stadionul Struncovy Sady din Plzen, in Grupa G a Europa League la fotbal.

Clasament Europa League: FCSB ramane pe primul loc

FCSB isi pastreaza prima pozitie in grupa de Europa League in pofida infrangerii de la Plzen.

VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

VIKTORIA PLZEN - FCSB STEAUA) LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. FCSB va incepe meciul cu formatia ceha Viktoria Plzen cu o formula inedita, in care nu figureaza jucatori de.

Acestea sunt predictiile specialistilor pentru meciurile de miercuri si joi din Liga Campionilor si Europa League

Urmeaza meciuri decisive in runda a patra a cupelor europene, etapa in care este implicata si FCSB, iar specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania au analizat cele mai palpitante partide de marti si miercuri din Liga Campionilor si Europa League: Atletico Madrid vs AS Roma, Juventus vs Barcelona, BATE Borisov vs Steaua Rosie Belgrad si Viktoria Plzen vs FCSB.

VIDEO Real Madrid (6-0 cu APOEL), in optimi - Borussia (1-2 cu Tottenham), eliminata din Champions League

Borussia a parasit Champions League in faza grupelor, dupa ce a pierdut, scor 2-1, meciul disputat pe propriul teren cu Tottenham. Invingatoare cu 6-0, Real Madrid a facut pasul spre optimile competitiei. Dortmund si APOEL se vor lupta acum pentru locul al treilea, cel care duce in primavara Europa League.

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond.

La capitolul crestere, bancile din Europa de Est sunt in prezent lideri

In conditiile in care cheltuielile de consum au explodat, iar dobanzile incep sa creasca, sectorul bancar din Europa de Est este intr-o perioada de crestere. Bancile incep.

Bloomberg - Bancile din Europa de Est sunt in crestere

Sectorul bancar din Europa de Est cunoaste o perioada de ascensiune in conditiile in care cheltuielile de consum au explodat, iar dobanzile incep sa creasca, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )