Libnet.ro
UNICEF

08:00

FCSB, in topul celor mai de succes echipe din lume

Antena3 Antena3,
FCSB, in topul celor mai de succes echipe din lume

Englezii au intocmit un top al celor mai de succes echipe din lume, in functie de numarul de trofee castigate in istorie, iar FCSB este pe locul 19. Desi nu mai reuseste sa castige titlul in Romania de. continuă pe Antena3

Cum stii ce cauti la raionul cu branzeturi. Topul celor mai vandute feluri de branza

Branzeturile sunt un sortiment apreciat de cei mai multi consumatori. Cum deosebesti, insa, diversele tipuri de branza in oferta marilor magazine.

Faze tari: Donald Trump, portret de sandvis la 73 de ani; Un roman de 3 ani, cel mai tanar inventator din lume; Conditie medicala rara: o femeie produce lapte prin vulva

Scene interzise minorilor surprinse la balconul unui hotel din Ibiza. Un barbat si o femeie care au. O britanica a vrut sa se transforme in papusa Barbie. Cum arata dupa 105 operatii. Rachel Evans, in varsta de 49 de ani, este o.

Faze tari: Nebunie sau disperare? Un britanic a inventat cea mai penibila scuza de despartire; A fost supranumita cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum

Rusii au inventat campionatul de palme la fund. Este vorba despre Campionatul de Booty Slapping, in care participantele trebuie sa loveasca posteriorul. O tanara de 21 de ani nu-si gaseste iubit din cauza sanilor uriasi. Decizia radicala pe care a luat-o. Sanii uriasi i-au distrus viata lui Natalie Donnan, care sustine ca nu.

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari.

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari. Ce si-au cumparat hotii

Warren Buffett, al treila cel mai bogat om din lume conform ultimelor statistici, a fost jefuit in stil mare, fiind convins sa investeasca 40 de milioane de dolari intr-o afacere care nu exista.

Valoarea celor mai mari 50 de branduri romanesti a crescut cu 17% fata de anul trecut

Valoarea combinata a celor mai valoroase 50 de branduri romanesti a crescut cu 17% fata de anul trec.

VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

In comuna Tomesti din Timis a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judet, in urma unei investitii de un milion de euro. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfagarasanul si are o lungime de peste 5 kilometri, fiind sapat in munte, relateaza Mediafax.

Sinucideri fara raspuns: Cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Procuror, ucis de presiunile PSD

Moartea fara nume. Accidente, sinucideri sau asasinate? Nimeni nu a stiut vreodata sa raspunda acestei intrebari. Iata cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Accidente, sinucideri sau asasinate? Decesele nerezolvate din istoria recenta a Romaniei inca dau tarcoale. Moartea patronului Hexi Pharma, din 2016, a redescis subiectul controversatelor decese. Procurorul Panait: Una dintre cele mai .

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

Cea mai inalta statie meteo din lume a fost instalata pe Everest in urma unei expeditii istorice

O expeditie recenta pe muntele Everest s-a soldat cu numeroase recorduri mondiale si premiere istorice, precum instalarea unei statii meteo in cel mai inalt punct de pe Pamant sau realizarea unei scanari lidar cu elicopterul de la cea mai mare inaltime de pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )