Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cea mai inalta statie meteo din lume a fost instalata pe Everest in urma unei expeditii istorice

Adevărul Adevărul,
Cea mai inalta statie meteo din lume a fost instalata pe Everest in urma unei expeditii istorice

O expeditie recenta pe muntele Everest s-a soldat cu numeroase recorduri mondiale si premiere istorice, precum instalarea unei statii meteo in cel mai inalt punct de pe Pamant sau realizarea unei scanari lidar cu elicopterul de la cea mai mare inaltime de pana acum. continuă pe Adevărul

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII NOUA ANI EximBank - profit de 113,5 milioane lei, anul trecut

Surse: Acordul prin care Eximbank va cumpara Banca Romaneasca urmeaza sa fie semnat EximBank a inregistrat un profit de 113,5 milioane lei, anul trecut, reprezentand cea mai buna performanta financiara din ultimii noua ani, arata un comunicat al bancii. Acesta subliniaza ca, pe langa profitul record, institutia de credit raporteaza pentru 2018 o crestere consistenta a expunerilor, o calitate ridicata a activelor si o majorare a cotei de piata pe segmentul de creditare corporate.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII 11 ANI CEC Bank - profit brut de 432,97 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane lei, inregistrand cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, a anuntat, ieri, banca de stat.

Moarte suspecta! Cea mai sexy jucatoare de poker din Rusia, gasita fara viata in baie

Liliya Novikova, cunoscuta drept cea mai frumoasa jucatoare de poker a fost gasita moarta in baie. Ce suspecteaza autoritatile in cazul bizar al tinerei? Jucatoare de poker din Rusia, gasita moarta in baie Tanara de 26 de ani care ajunsese una dintre cele mai cunoscute jucatoare de poker in Rusia, a avut parte de o .

Faze tari: Nebunie sau disperare? Un britanic a inventat cea mai penibila scuza de despartire; A fost supranumita cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum

Rusii au inventat campionatul de palme la fund. Este vorba despre Campionatul de Booty Slapping, in care participantele trebuie sa loveasca posteriorul. O tanara de 21 de ani nu-si gaseste iubit din cauza sanilor uriasi. Decizia radicala pe care a luat-o. Sanii uriasi i-au distrus viata lui Natalie Donnan, care sustine ca nu.

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

Cercetatorii au aflat de ce japonezii au cea mai mare speranta de viata

Populatia Japoniei se bucura de cea mai lunga durata de viata medie din lume. in 2018, Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit speranta medie de viata a japonezilor la 84 de ani.

De ce pamantul este rotund si nu plat? Cea mai simpla intrebare, la care putini stiu sa raspunda

Desi suntem in 2019 si te-ai fi asteptat ca raspunsul la unele intrebari sa ajunga la toata lumea, ai fi uimit cata lume este convinsa ca Pamantul este plat si cat de putine persoane pot argumenta ca, de fapt, este rotund. in secolul in care traim, numarul adeptilor la Flat Earth Society a explodat. Aceasta .

Cea mai scumpa opera de arta, la bordul unui iaht

Cea mai scumpa opera de arta din lume, Salvator Mundi, atribuita lui Leonardo Da Vinci, este pastrata la bordul unui iaht al printului mostenitor saudit Mohammed bin Salman, scrie The Guardian.

Cea mai scumpa opera de arta, la bordul unui iaht

Cea mai scumpa opera de arta din lume, Salvator Mundi, atribuita lui Leonardo Da Vinci, este pastrata la bordul unui iaht al printului mostenitor saudit Mohammed bin Salman, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )