Libnet.ro
UNICEF

17:30

FCSB, victorie categorica in primul meci din Europa League

Online Sport Online Sport,
FCSB, victorie categorica in primul meci din Europa League

Jucatorii Constantin Budescu si Denis Alibec, personajele tensiunilor din lotul stelist in aceasta saptamana, au raspuns criticilor patronului pe teren in meciul cu Viktoria Plzen in victoria scor 3-0 obtinuta de FCSB, joi seara, in primul meci din grupele Europa League. continuă pe Online Sport

Clasament actualizat in grupa FCSB din Europa League

FCSB este lider in grup G a Europa League. Apasa aici pentru clasamentul actualizat.

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT - VIDEO

FCSB STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 22,05, pe Arena Nationala din Capitala, formatia.

Budescu si Alibec aduc victoria pentru FCSB cu Plzen

Jucatorii Constantin Budescu si Denis Alibec, personajele tensiunilor din lotul stelist in aceasta saptamana, au raspuns criticilor patronului pe teren in meciul cu Viktoria Plzen in victoria scor 3-0 obtinuta de FCSB, joi seara, in primul meci din grupele Europa League.

Victorie la scor pentru FCSB la debutul in grupele Europa League (FOTO)

FCSB a inceput cu o victorie clara actualul sezon de Europa League. Trupa antrenata de Nicolae Dica s-a impus cu 3-0 in primul meci disputat in grupele cele de-a doua competitii europene.

FCSB, o singura victorie in ultimele sase meciuri la debutul in Europa League

Pentru FCSB grupele Europa League au inceput mai degraba greoi in ultimii ani, arata statisticile.

LIVE FCSB - Viktoria Plzen 2-0 in Europa League . Dubla Budescu

Urmariti live text de la Arena Nationala, joi seara de la 22:05, meciul dintre FCSB si Viktoria Plzen din prima etapa a grupelor Europa League.

Asa am trait FCSB - Viktoria Plzen 3-0 in Europa League

Am transmis live text de la Arena Nationala, joi seara de la 22:05, meciul dintre FCSB si Viktoria Plzen din prima etapa a grupelor Europa League.

Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

FCSB a ajuns in grupele Europa League, dar playoff-ul pierdut in Champions League a umplut cu o suma maricica visteria clubului.

Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

FCSB a ajuns in grupele Europa League, dar playoff-ul pierdut in Champions League a umplut cu o suma maricica visteria clubului.

FCSB vs Viktoria Plzen (de la ora 22:05)/ Echipa lui Nicolae Dica debuteaza in noul sezon al Europa League (Programul complet al serii)

Joi se vor disputa primele partide din grupele noului sezon al Europa League, competitie in care Romania este reprezentata de FCSB. Ros-albastrii vor incepe aventura pentru calificarea in primavara europeana impotriva Viktoriei Plzen, echipa pe care au eliminat-o in turul al treilea preliminar din Champions League. Meciul va avea loc pe Arena Nationala, de la ora 22:05 si va fi transmis in direct pe Pro Tv, Telekom sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )