Libnet.ro
UNICEF

05:15

FDGR a decis sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
FDGR a decis sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a decis in unanimitate sa . continuă pe România Liberă

Forumul Democrat al Germanilor din Romania, sustinere pentru Klaus Iohannis inainte de alegerile prezidentiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale si recomanda membrilor si simpatizantilor s.

Lider ALDE: Miroase de la o posta blatul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila la prezidentiale

Liderul ALDE Dambovita spune ca strategia lui Klaus Iohannis, prin prisma atacurilor la premierul Dancila, si implicit la Guvern, este de fapt o metoda prin care polarizeaza dezbaterea publica cu lupta.

Ramona Ioana Bruynseels: Klaus Iohannis este in campanie si se foloseste de evenimentul nefericit din Kabul

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a folosit de incidentul cu diplomatul roman mort din Kabul si de cazul Caracal pentru.

Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook. Marul discordiei: pensiile. Anuntul oficial. Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii Ministrul Muncii, Marius Budai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe Klaus Iohannis sau, dupa cum il .

KLAUS IOHANNIS: Guvernele PSD au umplut tara de incompetenti in functii

In timp ce foarte multi dintre analisti si politicieni asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile de interimari facute de premierul Viorica Dancila pentru posturile de ministri lasate libere de demisionarii din ALDE, Iohannis a vorbit despre cazul Caracal, despre nefunctionarea statului, despre functiile publice scoa-se la mezat de liderii PSD si despre guvernarea esuata a social-democratilor.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

KLAUS IOHANNIS: PSD este specialist in a taragana lucrurile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca PSD este specialist in a taragana lucrurile, sperand ca oamenii sa uite de fapt cui revine responsabilitatea, referindu-se la raspunsul Guvernului la solicitarea sa privind luarea de masuri in cazul Caracal.

KLAUS IOHANNIS: Romania a sprijinit intotdeauna politica de extindere a UE in Balcani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj in cadrul deschiderii Conferintei sefilor Statelor Majore ale Apararii, respectiv Statelor Majore Generale din tarile din Balcani, pe probleme de cooperare militara - CHODs Balcani, ocazie cu care a sustinut ca dialogul in acest cadru aduce valoare adaugata cooperarii regionale si ajuta la consolidarea stabilitatii si securitatii in Balcani, informeaza Agerpres.

Nora marelui poet roman Tudor Arghezi s-a inscris in PNL Arad. Aurelia Melania Doina Arghezi (93 de ani) a semnat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis si a promis sa fie un membru extrem de activ

Aurelia Melania Doina Arghezi, nora marelui poet roman Tudor Arghezi, a semnat, marti, o adeziune la PNL, devenind membru al filialei din Arad. Totodata, ea a semnat pentru inscrierea presedintelui Klaus Iohannis la.

Klaus Iohannis, inca un atac la guvernarea PSD: Continua experimentele nocive in educatie

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la guvernarea PSD, despre care spune ca faceexperimentenocive in educatie. Referitor la Ordinul nr. 49482019 privind organizarea si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )