Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, inca un atac la guvernarea PSD: Continua experimentele nocive in educatie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, inca un atac la guvernarea PSD: Continua experimentele nocive in educatie

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la guvernarea PSD, despre care spune ca faceexperimentenocive in educatie. Referitor la Ordinul nr. 49482019 privind organizarea si. continuă pe Antena3

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Guvernarea PSD continua experimentele nocive in educatie

Administratia Prezidentiala critica, vineri, ordinul Ministerului Educatiei Nationale care prevede ca elevii cu note de 5 la Evaluarea Nationala sa urmeze invatamantul profesional si afirma ca guvernarea PSD continua experimentele nocive in educatie. Repartizarea automata a elevilor cu note sub 5 la Evaluarea Nationala in invatamantul profesional este un demers mai degraba segregationist, care nu tine cont de individualitatea fiecarui elev, a transmis Administratia Prezidentiala.

Administratia Prezidentiala: Guvernarea PSD continua experimentele nocive in Educatie

Ordinul care prevede repartizarea automata a elevilor cu note sub 5 la Evaluarea Nationala in invatamantul profesional este un demers mai degraba segregationist, care nu tine cont de individualitatea fiecarui elev, se arata intr-un comunicat al.

Presedintele Iohannis, dupa decizia Guvernului Dancila privind invatamantul profesional: Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania

Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca reactie la decizia Guvernului.

Klaus Iohannis, despre cazul Caracal: PSD, preocupat de solutionarea crizelor interne, ignora rezolvarea urgentelor. Asa arata o guvernare esuata. PSD a facut mult rau Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa guvernarii PSD, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. in contextul tragediei de la Caracal, seful statului i-a reprosat Executivului co.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un.

Klaus Iohannis: in doi ani si jumatate PSD a schimbat 3 guverne si 80 de ministri. Schimbarile, niste reglari de conturi din interiorul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi, intr-o declaratie de presa, ca in doi ani si jumatate de guvernare, PSD a schimbat trei guverne si 80 de ministri, cifre care demonstreaza instabilitatea guvernarii. De fiecare data schimbarea a survenit in urma unor reglari de conturi in interiorul PSD, a adaugat seful Statului.

KLAUS IOHANNIS: Guvernele PSD au umplut tara de incompetenti in functii

In timp ce foarte multi dintre analisti si politicieni asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile de interimari facute de premierul Viorica Dancila pentru posturile de ministri lasate libere de demisionarii din ALDE, Iohannis a vorbit despre cazul Caracal, despre nefunctionarea statului, despre functiile publice scoa-se la mezat de liderii PSD si despre guvernarea esuata a social-democratilor.

Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook. Marul discordiei: pensiile. Anuntul oficial. Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii Ministrul Muncii, Marius Budai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe Klaus Iohannis sau, dupa cum il .

Klaus Iohannis, despre moartea diplomatului roman in Afganistan: Condamn cu fermitate atacul terorist las. Reiterez angajamentul nostru profund pentru combaterea terorismului la nivel international

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacul terorist din Afganistan, soldat cu moartea unui reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei si ranirea grava a altui cetatean roman. Condamn cu.

KLAUS IOHANNIS: PSD este specialist in a taragana lucrurile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca PSD este specialist in a taragana lucrurile, sperand ca oamenii sa uite de fapt cui revine responsabilitatea, referindu-se la raspunsul Guvernului la solicitarea sa privind luarea de masuri in cazul Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )