Libnet.ro
UNICEF

22:00

Robert De Niro, o noua tirada impotriva lui Donald Trump, pe care l-a comparat cu Hitler si l-a numit bufon

Adevărul Adevărul,
Robert De Niro, o noua tirada impotriva lui Donald Trump, pe care l-a comparat cu Hitler si l-a numit bufon

Actorul american Robert De Niro 74 de ani) l-a criticat din nou pe presedintele american Donald Trump 72 de ani), pe care l-a comparat cu dictatorii Hitler si Mussolini. continuă pe Adevărul

Cu cine se iubeste fiica lui Donald Trump

Tiffany, fiica cea mica a lui Donald Trump, are o noua relatie de iubire. Alesul ei este un miliardar, care i-a luat locul fostului partener, Ross Mechanic.

Donald Trump anunta uciderea creierului atentatului comis asupra navei militare USS Cole

Presedintele Donald Trump a confirmat duminica uciderea de catre armata americana a lui Jamal al-Badaoui, considerat creierul atacului comis in octombrie 2000 impotriva navei militare americane USS Cole in.

DONALD TRUMP: Slabiciunea economiei chineze, prilej pentru alianta cu SUA

Negocierile comerciale dintre SUA si China decurg foarte bine, iar slabiciunea economiei chineze da motiv Beijingului sa lucreze in directia unui acord, a declarat, ieri, presedintele american Donald Trump, transmite Reuters.

Discursul momentului: Donald Trump se va adresa natiunii, in a 18-a zi de blocaj partial al administratiei federale! Democratii cer timp egal de emisie

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, va pleda, marti, in fata cetatenilor americani, intr-un moment de prime-time, ca situatia critica de la granita cu Mexic poate fi rezolvata doar.

Donald Trump nu va face compromisuri n ceea ce priveste zidul de la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a transmis ca refuza sa faca compromisuri in ceea ce priveste construirea zidului de la granita dintre Mexic si Statele Unite, din cauza caruia Administratia federala a SUA este blocata partial de trei saptamani, relateaza BBC, conform Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )