Libnet.ro
UNICEF

18:15

PE 7 FEBRUARIE: Liviu Dragnea pleaca in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE 7 FEBRUARIE: Liviu Dragnea pleaca in SUA

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea pleaca in SUA. PSD Teleorman:La acest eveniment va fi prezent si presedintele Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi plecat pentru cateva zile in Statele Unite, potrivit unui anunt al PSD Telerman. Vizita lui Dragnea la Washington are loc in conditiile in care coalitia PSD-ALDE nu a reusit sa treaca nici macar de Guvern bugetul pe 2019.

Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD:I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca pot fi relocate in Sanatate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Mihai Tudose: Liviu Dragnea va sta in functie pana ingroapa PSD. Poate asta e misiunea lui

Fostul premier Mihai Tudose, recent plecat la Pro Romania, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea nu va pleca de la sefia PSD pana nu vede partidul ingropat.

Liviu Dragnea, invitat in SUA, la un eveniment la care va fi prezent si Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat la cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, organizat la Washington, pe 7 februarie, informeaza Stiripesurse. ro. La acest eveniment va fi prezen.

Dragnea, despre plecarile din PSD: Daca nu mai e niciun acoperit, nu mai pleaca niciunul (VIDEO)

Liviu Dragnea este convins ca PSD-ALDE detin in continuare majoritatea in ambele camere ale Parlamentului, in ciuda numarului mare de alesi care au plecat din partidul pe care il conduce spre Pro Romania,.

Liviu Dragnea a stabilit tactica PSD pentru conflictul cu presedintele Iohannis pe tema numirilor de ministri

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca deocamdata nu va face nimic in ceea ce priveste refuzul presedintelui Iohannis de a-i numi pe Mircea Draghici si Lia Olguta Vasilescu pentru Transporturi, respectiv.

Ministrul Pintea ii ia apararea lui Liviu Dragnea: 65% din populatia Romaniei, deficit de vitamina D, ce poate duce la rahitism sau cancer

Ministrul Sanatatii, Sorina pintea, sare in apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a fost ironizat in mediul online dupa declaratia privind vitamina D. Pintea sustine ca este foarte mare nevoie de.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Organizatia PSD Teleorman, din care face partea Liviu dragnea, anunta ca acesta va merge in SUA, fiind invitat la Micul Dejun cu Rugaciune, eveniment la care va participa si presedintele american Donald Trump.

Liviu Dragnea, eveniment alaturi de Donald Trump

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a fost invitat la cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La eveniment urmeaza sa participe si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )