Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea, eveniment alaturi de Donald Trump

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, eveniment alaturi de Donald Trump

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a fost invitat la cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La eveniment urmeaza sa participe si. continuă pe Antena3

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

Donald Trump A RECUNOSCUT! Ce spune presedintele SUA despre interventia militara in Venezuela

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a recunoscut ca interventia militara in Venezuela este o optiune, dar si ca a refuzat intalnirea cu Nicolas Maduro, potrivit.

Donald Trump: Unul dintre motivele pentru care vreau sa ramanem prezenti in Irak este supravegherea Iranului, pentru ca Iranul este adevarata problema

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a afirmat ca e important ca militarii americani sa ramana in Irak, pentru a putea urmari indeaproape Iranul - adevarata problema, potrivit.

Liviu Dragnea pleaca in SUA. PSD Teleorman:La acest eveniment va fi prezent si presedintele Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi plecat pentru cateva zile in Statele Unite, potrivit unui anunt al PSD Telerman. Vizita lui Dragnea la Washington are loc in conditiile in care coalitia PSD-ALDE nu a reusit sa treaca nici macar de Guvern bugetul pe 2019.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Organizatia PSD Teleorman, din care face partea Liviu dragnea, anunta ca acesta va merge in SUA, fiind invitat la Micul Dejun cu Rugaciune, eveniment la care va participa si presedintele american Donald Trump.

Liviu Dragnea, invitat in SUA, la un eveniment la care va fi prezent si Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat la cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, organizat la Washington, pe 7 februarie, informeaza Stiripesurse. ro. La acest eveniment va fi prezen.

ANCHETA in SUA: Procurorii investigheaza ceremonia de inaugurare a lui Trump, eveniment la care a participat si Liviu Dragnea

Procurorii din New York investigheaza ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, din ianuarie 2017. Anchetatorii federali au cerut mai multe documente de la comitetul de inagurare.

PE 7 FEBRUARIE: Liviu Dragnea pleaca in SUA

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

Mesajul ascuns de pe tricoul lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a purtat, in fotografia in care apare alaturi de Claudiu Manda si de Olguta Vasilescu, un tricou care a starnit interesul internautilor. Pe spatele tricoului sunt desenati doi pesti, asta.

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: Mai asteptam putin, poate presedintele ne spune ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca reprezentantii coalitiei mai asteapta putin in privinta propunerilor pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor, precizand ca presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )