Libnet.ro
UNICEF

21:15

FED CUP 2019. Victorie magnifica reusita de Simona Halep

Antena3 Antena3,
FED CUP 2019. Victorie magnifica reusita de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o, duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele. continuă pe Antena3

Fed Cup: Cehia - Romania 1-2. Simona Halep, VICTORIE extrem de SPECTACULOASA in fata Karolinei Pliskova, iar fetele noastre sunt la un pas de calificarea in semifinale

Romania conduce Cehia cu 2-1 in Fed Cup, dupa primul meci de duminica. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, la capatul unui meci extrem de spectaculos si epuizant, pe Karolina Pliskova 5 WTA) in trei seturi, cu.

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Romania invinge dramatic Cehia si se califica in semifinalele Fed Cup 2019 VIDEO

Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminica seara, la Ostrava, dupa victoria dramatica a perechii Irina Begu/Monica Niculescu in fata cuplului Barbora Krejcikova/Katerina.

Cand este programat duelul Simona Halep - Karolina Pliskova, meciul vedeta al partidei de Fed Cup, Cehia-Romania

Meciul Cehia Romania, din Fed Cup 2019, ne poate aduce o calificare in premiera in semifinalele Grupei Mondiale a competitiei.

S-a stabilit ordinea meciurilor de la partida de Fed Cup, dintre Cehia si Romania. Cine debuteaza pentru echipa noastra

Azi a avut loc tragerea la sorti a ordinii meciurilor din confruntarea Cehia Romania, din primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup 2019.

Simona Halep o invinge pe Karolina Pliskova pentru 2-1 cu Cehia la general

Victorie mare obtinuta de Simona Halep, duminica, in meciul trei de simplu al confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup.

UPDATE // Romania, VICTORIE DE SENZATIE in fata Cehiei in Fed Cup, dupa un meci de un DRAMATISM TOTAL la dublu! Fetele noastre, in SEMIFINALELE competitiei (FOTO)

35:Romancele s-au declarat extrem de fericite la finalul ultimei partide din confruntarea cu Cehia. Simona Halep a marturisit ca prezenta in semifinalele Fed Cup inseamna foarte mult pentru ea si.

LIVE Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup (14:00)

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup se reia, duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

LIVE Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup se reia, duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3429 seconds )