Libnet.ro
UNICEF

01:05

FedCup: SUA s-au calificat la turneul final, dupa meciul de dublu Letonia, aproape de surpriza

Hotnews Hotnews,
 FedCup: SUA s-au calificat la turneul final, dupa meciul de dublu Letonia, aproape de surpriza

Condusa cu 2-0 dupa prima zi de intreceri, Letonia fost aproape de calificarea la turneul final FedCup, dupa ce Jelena Ostapenko si Anastasija Sevastova au adus doua puncte din meciurile de simplu. Reprezentativa SUA a fost mai buna in meciul de dublu si a completat astfel lista echipelor care vor participa la Budapesta. continuă pe Hotnews

FedCup: Rusia, Belarus, Germania, Spania, Elvetia, Belgia si Slovacia s-au calificat la turneul final (Rezultate)

Rusia victorie impotriva Romaniei), Belarus, Germania, Spania, Elvetia, Belgia si Slovacia sunt echipele care au obtinut, sambata, calificarea la turneul final al FedCup, dupa ce s-au impus in confruntarile din Grupa Mondiala.

Romania - Rusia, 2-3. Echipa lui Florin Segarceanu cedeaza la dublu si rateaza turneul final de la Budapesta

Rusia a transat duelul cu Romania din barajul Fed Cup, castigand net meciul decisiv de dublu, pentru un 3-2 la general care trimite echipa lui Igor Andreev la Turneul Final de la Budapesta 14-19 aprilie), lasand echipa lui Florin Segarceanu in afara primelor 12 echipe ale momentului. Romania va juca si ea in aprilie un play-off pentru mentinerea in Grupa Mondiala, pentru a pastra sanse de a ajunge la Turneul Final Fed Cup din 2021.

FedCup: SUA vs Letonia 2-0 Sofia Kenin si Serena Williams, victorii la simplu

Reprezentativa SUA conduce cu 2-0 in duelul cu Letonia din Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Sofia Kenin campioana la Australian Open) si Serena Williams s-au impus in fata jucatoarelor Anastasija Sevastova si Jelena Ostapenko.

Tenis-Fed Cup: Romania a pierdut in fata Rusiei si a ratat calificarea la turneul final (VIDEO)

Romania a ratat, sambata, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, calificarea la turneu final Fed Cup de la Budapesta, co scorul total de 2-3, dupa ce a pierdut ultimul meci, cel de dublu. Astfel, perechea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )