Libnet.ro
UNICEF

13:30

Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

România Liberă România Liberă,
Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

Chiar si cei mai experimentati alpinisti pot pica victimele accidentelor din zna montana, se arata intr-un comunicat comun de presa al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE), al Asociatiilor Profesionale de Ghizi Montani AGMR si SGLM), al Clubului Alpin Roman CAR) si al Clubului Sportiv Vertical Sport. Precizarea vine dupa ce doi copii alpinisti au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa in Masivul Retezat. continuă pe România Liberă

Zsolt Torok, despre tragedia din Muntii Retezat: Nu cred ca exista cuvinte si nici nu incerc sa le gasesc

Zsolt Torok, presedintele Comisiei de Alpinism din cadrul Federatiei de Alpinism, a scris, pe contul sau de Facebook, ca nu exista cuvinte pentru tragedia din Muntii Retezat, in care si-au pierdut viata Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi.

Noi informatii despre tragedia din Retezat, in urma careia doi adolescenti si-au pierdut viata

Tragedia din Muntii Retezat a socat o tara intreaga si a provocat reactii puternice din partea tuturor. Avalansa a provocat moartea a doi adolescenti, Dor Geta Popescu, de 12 ani, si Erik Gulacsi, de 13.

Alpinistul Zsolt Torok, despre tragedia din Retezat: E eroare umana, muntele nu isi ia tributul

Cunoscutul alpinist aradean Zsolt Torok a comentat tragedia produsa in Retezat, unde doi adolescenti si-au pierdut viata din cauza unei avalanse, aratand ca in astfel de cazuri se poate vorbi de eroare umana, scrie News. ro. Alpinistul, care o cunoastea pe fata decedata, cere presei sa nu creeze o psihoza generala, aratand ca muntele nu este ucigas, nu isi ia tributul.

Medic, despre tragedia din Retezat: Castile de protectie ar fi putut schimba soarta alpinistilor Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

Cei doi minori alpinisti care au murit in avalansa din Retezat, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, nu purtau casti de protectie in momentul tragediei, un detaliu care le-ar fi putut schimba situatia, su.

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Masivul Retezat, a fost externat la cererea sa

Ovidiu Popescu, tatal adolescentei Dor Geta Popescu, una dintre cele doua victime ale avalansei din Masivul Retezat, a cerut externarea pe semnatura. El fusese adus, sambata seara, la unitatea medicala din Hunedoara, avand politraumatisme si o fractura.

Tragedia din Muntii Retezat: Trupurile neinsufletite ale copiilor alpinisti Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi au fost coborate de salvamontisti

Trupurile celor doi sportivi romani, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, care si-au pierdut viata in avalansa din Retezat, au fost coborate de pe munte, a declarat, pentru agentia News. ro, seful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Tragedia din muntii Retezat aduce in discutie implicarea copiilor in activitati periculoase, de dragul unor performante de top: Adolescentii care si-au pierdut viata pe munte aveau in palmares numeroase recorduri mondiale si europene

Doi adolescenti de 12si 13ani si-au pierdut viata, iar cinci persoane au fost ranite in urma unei avalansei care s-a produs sambata, la circa 2. 000 de metri altitudine, in muntii Re.

Raportul Salvamont despre tragedia din Retezat: Au fost mai multe atentionari de avalansa, ultima fiind de risc iminent

Salvamont Hunedoara a fost implicat cu toate fortele de care dispune in actiunea de salvare si de recuperare a victimelor rezultate in urma avalansei produsa sambata, 22 aprilie, in Masivul Retezat zona Caldarea Berbecilor, a informat Ovidiu Bodean, seful Serviciului Salvamont Hunedoara, in raportul publicat marti.

Dosar penal pentru ucidere din culpa, in tragedia din Muntii Retezat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Hateg au deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpa, in cazul celor doi copii minune ai alpinismului romanesc, care si-au pierdut viata sambata, intr-o avalansa in Muntii Retezat.

Serban Huidu, reactie dupa tragedia din Retezat: Putem sa invatam sa respectam regulile. Azi am ajuns pe un drum inchis, bariera coborata. Vreti sa stiti cati destepti de soferi o ocoleau? Toti guralivii de pe Facebook!

Serban Huidu a reactionat dupa tragedia din Retezat, in care au murit doi copii minune ai alpinismului romanesc. intr-o postare pe Facebook, acesta a scris ca, din respect pentru drama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )