Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Masivul Retezat, a fost externat la cererea sa

Adevărul Adevărul,
Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Masivul Retezat, a fost externat la cererea sa

Ovidiu Popescu, tatal adolescentei Dor Geta Popescu, una dintre cele doua victime ale avalansei din Masivul Retezat, a cerut externarea pe semnatura. El fusese adus, sambata seara, la unitatea medicala din Hunedoara, avand politraumatisme si o fractura. continuă pe Adevărul

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat, internat in spital cu multiple traumatisme

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme,.

Tragedie cu repetitie! Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, surprins de o avalansa si in 2010, cu fiica cea mare. Cine a murit atunci

Din pacate, tatal fetei care a murit in avalansa din muntii Retezat a mai trecut printr-o tragedie asemanatoare. Cu sapte ani in urma, a pierdut un prieten. Ovidiu Popescu a fost surprins de o.

Alpinista Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Muntii Retezat, va fi inmormantata, miercuri, la Rasnov. Trupul colegului sau, Erik Gulacsi, va fi incinerat la crematoriul din Cluj

Sicriul cu trupul neinsufletit al alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Muntii Retezat, va fi adus, luni seara, la Rasnov si depus la capela Bisericii Sfantul.

Rasturnare de situatie in cazul tatalui alpinistei moarte in Retezat. Ce s-a intamplat cu barbatul

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme,.

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, ucisa in urma avalansei din Retezat, a ramas internat. Ceilalti au avut rani usoare

Trei dintre ranitii in urma avalansei produsa sambata, in Masivul Retezat, au fost adusi la spitalul din Hunedoara, insa doar Ovidiu Popescu, tatal fetei, a ramas internat, sustin surse medicale. Alte doua femei au fost externate de la Hunedoara, la fel si pacientii adusi la spitalul din Hateg.

Coco Popescu, dezvaluire dureroasa despre sora ei, Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat

Coco, sora alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa de sambata din Muntiii Retezat, marturisea intr-un interviu mai vechi ca micutei nu ii place altitudine, iar marea ei pasiune.

Sora alpinistei Dor Geta Popescu, la un pas de a sfarsi in acelasi mod

Sora alpinistei Dor Geta Popescu, care si-a pierdut viata in avalansa produsa sambata in Masivul Retezat, era sa moara in 2010, cand a reusit sa supravietuiasca in urma.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, dupa ce a murit in avalansa de pe Retezat

Alpinista Dor Geta Popescu, cunoscuta pentru performantele sale in domeniul ascensiunilor pe munte, a murit, in dupa-amiaza zilei de 22 aprilie 2017, intr-o avalansa produsa in masivul.

Alpinista Dor Geta Popescu va fi inmormantata la Rasnov. Trupul colegului sau, Erik Gulacsi, va fi incinerat la Cluj

Sicriul cu trupul neinsufletit al alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Muntii Retezat, va fi adus, luni seara, la Rasnov si depus la capela Bisericii Sfantul Nicolae din oras, iar inmormantarea va avea loc miercuri. Trupul colegului sau, Erik Gulacsi, va fi incinerat la crematoriul din Cluj, informeaza News. ro.

Ultimul mesaj al alpinistei Dor Geta Popescu. isi dorea sa urce pe Everest anul acesta, dar a fost refuzata

Dor Geta Popescu si colegul ei de club Erik Gulacsi au murit in avalanta produsa sambata, 22 aprilie, in muntii Retezat. Toti cunoscutii sunt socati de tragedie si transmit mesaje de condoleante familiilor. Dor Geta Popescu avea anul acesta in plan mai multe expeditii, printre care si cucerirea Everestului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )