Libnet.ro
UNICEF

18:30

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta proteste ale functionarilor publici incepand de miercuri

Hotnews Hotnews,
 Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta proteste ale functionarilor publici incepand de miercuri

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta incepand de miercuri actiuni de protest la nivel national. In plus, saptamana viitoare, cand incep lucrarile Comisiei de munca din Camera Deputatilor, organizatia anunta un miting al functionarilor publici. Nemultumirile sunt legate de proiectului legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice care in opinia lor creaza inechitati intre fubnctionarii publici si ar fi neconstitutional. continuă pe Hotnews

Federatia sindicala Ambulanta anunta proteste impotriva legii salarizarii

Federatia sindicala Ambulanta anunta, pentru perioada urmatoare, proteste impotriva legii salarizarii bugetarilor. Sindicalistii sunt nemultumiti de faptul ca proiectului legii salarizarii personalului platit din fonduri publice care se gaseste in Parlamentul Romaniei, in procedura de legiferare, duce la scaderea veniturilor salariale ale personalului din serviciile de ambulanta, se arata intr-un comunicat.

Se anunta proteste cu 10.000 de oameni, la Palatul Parlamentului. Proiectul legii salarizarii, principala nemultumire

Sindicatele din administratia publica anunta pentru saptamana viitoare mitinguri de protest in Capitala si in intreaga tara, principala solicitare fiind o grila de salarizare pentru.

Sindicatele anunta proteste cu 120.000 de oameni, in tara. Mitingul de amploare, cauzat de Legea salarizarii

Sindicatele din administratia publica anunta pentru saptamana viitoare mitinguriin Capitala si in intreaga tara, principala solicitare fiind o grila de salarizare pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )