Libnet.ro
UNICEF

07:00

FEMEIA ALFA: Horoscopul celei mai PUTERNICE femei din zodiac! Ea detine PUTEREA cu adevarat

B1 B1,
FEMEIA ALFA: Horoscopul celei mai PUTERNICE femei din zodiac! Ea detine PUTEREA cu adevarat

HOROSCOPUL celei mai PUTERNICE femei din zodiac: Ea detine PUTEREA. in continuare, vom afla in ce zodie este nascuta femeia ALFA. Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin b. continuă pe B1

TRAGEDIA momentului! A MURIT una dintre cele mai cunoscute femei din tara! La asta nu se astepta nimeni

Emily Landau, o experta israeliana in domeniul controlului armelor si proliferarea nucleara, a murit din cauza unei boli indelungate, la varsta de 59 de ani.

Care sunt cele mai puternice 25 de forte militare din lume. Ce loc ocupa Iranul in acest clasament

Armata este considerata o parte importanta a unei tari si a securitatii acesteia. in fiecare an, o reala avere este alocata din buget pentru a finanta fortele armate. Desi o comparatie intre armatele din lume se poate face doar ipotetic, clasamentul poate fi facut in functie de buget alocat, tehnologie implementata, arsenal disponibil, puterea si .

Am facut dragoste la betie cu iubitul celei mai bune prietene de Revelion. Ca si cum nu ar fi fost suficient, am mai comis o greseala, iar acum nu stiu ce trebuie sa fac

O greseala o poate costa scump pe o femeie, dupa ce a facut dragoste cu iubitul celei mai bune prietene chiar de Revelion.

IN DECEMBRIE: Preturile mondiale la alimente au atins cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a relansarii preturilor la cereale, a informat joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a.

Raport alarmant. Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

VIDEO Iranul publica primele imagini cu atacul asupra trupelor SUA si pretinde ca a ucis cel putin 80 de americani. Trump: Totul este bine! Avem cea mai puternica armata din lume

Televiziunea de stat din Iran sustine ca cel putin 80 de teroristi americani au fost ucisi in urma atacului cu 15 rachete lansate de Teheran asupra bazelor militare ale SUA din Irak, afirmand ca niciuna dintre rachete nu ar fi fost interceptate, scrie Reuters. Desi au difuzat imagini cu atacul, iranienii nu au prezentat insa niciun fel de dovada privind pierderile pe care le-ar fi inregistrat SUA. Trump sustine insa ca totul este bine si ca SUA au cea mai puternica armata din lume. Surse militare americane spun ca trupele au fost avertizate si au putut sa se adaposteasca din timp in buncare. 35: Jens Stoltenberg a spus miercuri ca NATO ar putea sa contribuie mai mult la stabilitatea regionala din Orientul Mijlociu. 55: Bagdadul a anuntat miercuri ca-l va convoca pe ambasadorul Iranului pentru incalcarea suveranitatii sale. 18:30 Donald Trump: Niciun american nu a fost ranit in atacurile de azi noapte17:42 Erdogan si Putin fac apel la retinere16:15 Presedintele Rohani: A fost limpede ca nu dam inapoi din fata Americii.

Cel mai batran cuplu din lume, in Cartea Recordurilor: de cat timp sunt impreuna

Povestea unui cuplu de pensionari a facut inconjurul lumii la finele anului trecut. Cei doi au intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cei mai batrani din lume. La ora actuala, rata divorturilor este una ingrijoratoare in fiecare colt al mapamondului. Cu toate acestea, continua sa existe cupluri a caror poveste de dragoste a facut .

CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMII ZECE ANI 110 tranzactii in piata noastra de fuziuni si achizitii, anul trecut

Piata noastra de fuziuni si achizitii M and A) a numarat 110 tranzactii, anul trecut, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani al sectorului de M and A. Spre comparatie, in 2018, numarul tranzactiilor a fost de 98, iar in anul anterior, 106, arata specialistii de la Deloitte. Potrivit estimarilor acestora, valoarea totala a tranzactiilor din 2019, inclusiv cele care nu au avut o valoare comunicata, a fost de 4-4,4 miliarde euro fata de 3,8-4,3 miliarde euro in 2018), in timp ce tranzactiile comunicate au totalizat 1,7 miliarde euro 1,9 miliarde euro in 2018).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )