Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeia care este confundata cu fiica ei, datorita siluetei suple. Oamenii n-au crezut-o ce varsta are pana nu le-a aratat buletinul

B1 B1,
Femeia care este confundata cu fiica ei, datorita siluetei suple. Oamenii n-au crezut-o ce varsta are pana nu le-a aratat buletinul

Sopit Soonthorntanasatit este o femeie din Thailanda care a imparesionat Instagramul cu silueta ei. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga. continuă pe B1

Cine este femeia care ar fi putut sa-l faca tata pe Mihai Constantinescu. A ramas insarcinata, insa nu a pastrat copilul

Mihai Constantinescu ar fi putut sa fie chiar si bunic la ora aceasta, dar, din pacate, soarta i-a dictat altfel lucrurile. Cunoscutul artist a fost pe cale sa devina tata inca din tinerete, dar partenera sa de atunci nu a pastrat copilul. Cine este femeia care i-ar fi putut darui un copil care ar fi .

Care este orasul din Romania in care e imposibil sa gasesti un loc de parcare?

Sunt orase in Romania in care este practic imposibil sa gasesti un loc de parcare. Surprinzator, nu Bucurestiul este cel in care se parcheaza cel mai greu.

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE. Zodia care este in fata unei schimbari de sens in viata

Horoscop 1 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa.

Cazul Djibouti - Trenuri, desert, geopoltica si sperietoarea chineza care este si singura speranta

Djibouti este o tara cam cat patru judete de la noi, iar populatia este de un milion de oameni. Tara africana are o pozitie strategica, fiind aproape de canalul de Suez si de Marea Rosie, dar si de zone de conflict, precum Yemen. Constructia unei cai ferate in zona a adus multe sperante, dar si griji. Banii au venit din China care ar putea face ce vrea daca Djibouti nu mai poate plati datoriile. in articol puteti citi despre o tara minuscula care insa conteaza mult pentru marile puteri si despre o cale ferata care a schimbat totul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )