Libnet.ro
UNICEF

13:30

Femeia care s-a trezit din morti, dupa 10 ore de la declararea decesului. Ce s-a intamplat cu ea

Playtech Playtech,
Femeia care s-a trezit din morti, dupa 10 ore de la declararea decesului. Ce s-a intamplat cu ea

In Ucraina, intr-un orasel, Strijavka, localnicii au avut parte de un adevarat miracol in care a fost implicata o femeie in varsta de de 83 de ani. Femeia, Ksenia Diduk, a fost protagonista unui eveniment mai putin obisnuit si aproape inexplicabil, atat pentru medici, cat si pentru familia femeii. Femeia care s-a trezit din morti, . continuă pe Playtech

Sute de beneficiari de ajutor social s-au trezit fara indemnizatii, dupa ce au jucat banii la pacanele

In multe judete din tara, sute de beneficiari ai ajutorului social s-au trezit fara indemnizatii dupa ce au jucat banii de la stat la pacanele, iar castigurile au uitat sa le declare la Fisc.

Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu in umbra Regelui

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, la doar 21 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti ai noii generatii. Ianis Hagi a inceput sa joace fotbal de indata ce a invatat sa mearga si s-a lansat cu succes in lumea fotbalului romanesc, fiind sustinut de tatal lui. Cine este mama lui .

Trei asistenti, printre care si o romanca, lucreaza in ture extenuante la spitalul din Codogno, dupa ce colegii lor si-au luat concediu medical sau sunt in carantina

Dana, o asistenta romanca din Codogno, a ajuns in atentia presei din Peninsula dupa ce o ziarista de la Corriere della Sera a aflat ca de pe 20 februarie data declansarii epidemiei de coronavirus) romanca si doi colegi ai sai au ramas la spital, in lipsa personalului medical care sa ii schimbe din tura. Cei trei lucreaza in ture extenuante la sectia de Medicina interna, acolo unde a fost internat pacientul 1 din Italia, inainte sa fie diagnosticat cu Covid-19. in timpul internarii, barbatul a transmis virusul la cadre medicale si la alti pacienti cu care a intrat in contact. Practic, din acea sectie, in inima zonei rosii din Lombardia a pornit un lung lant de infectii.

Cum arata orasul Wuhan din satelit, dupa aparitia coronavirus. Detaliul inspaimantator observat de specialisti

China a facut pasul extraordinar de a opri toate transporturile din orasul Wuhan, unde a inceput pentru prima data focarul de coronavirus. Masura a pus efectiv 11 milioane de persoane sub carantina, fapt care se desfasoara, deoarece oficialii de sanatate publica se ocupa cu tratarea persoanelor care s-au imbolnavit si de a opri raspandirea virusului.

Cum arata magazinele din Maramures, dupa ce s-a declansat alerta din cauza coronavirus

Criza epidemiologica se resimte in tara iar lumea este din ce in ce mai panicata, chiar daca autoritatile declara ca nu sunt infectii cu coronavirus in acest moment. Cum arata magazinele din Maramures, dupa ce s-a declansat alerta din cauza coronavirus Reporterii publicatiei locale baiamare24. ro au semnalat faptul ca magazinele din Italia, din zonele afectate, .

A inviat din morti! A revenit la viata dupa 10 ore in care a fost declarata moarta

O batrana de 83 de ani a revenit la viata dupa zece ore in care a fost declarata moarta. Decesul lui Ksenia Didukh fusese constatat in propria ei casa, saptamana trecuta, dupa ce paramedicii au fost.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Femeie agresata la metroul din Bucuresti, dupa ce ar fi tusit

Clipe de cosmar pentru o femeie dupa ce ar fi tusit in metrou. Victima ar fi fost agresata de un barbat sub influenta alcoolului, intre statiile de metrou Unirii si Izvor.

FOTOGALERIE Cum arata rafturile a trei supermarketuri din Bucuresti, dupa ce unii bucuresteni au inceput sa faca provizii, de teama coronavirusului

Unii bucuresteni au inceput si ei sa faca provizii, de teama unei eventuale epidemii de coronavirus, cele mai vizate produse din supermarketurile din Capitala fiind malaiul, conservele, pastele, apa, servetele dezinfectante dar si hartia igienica.

Marcel Vela: Doi vanzatori din Neamt, care au venit din China, nu au respectat cele 14 zile de autoizolare. Procurorul va decide pedeapsa (VIDEO)

Doi vanzatori din judetul Neamt, care au venit din China, nu au respectat cele 14 zile de autoizolare la domiciliu, astfel ca fapta lor ar putea intra sub incidenta Codului Penal, riscand inchisoare sau amenda,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )