Libnet.ro
UNICEF

18:30

Femeia care il stia pe Gheorghe Dinca de o viata: Tatal sau s-a spanzurat

Antena3 Antena3,
Femeia care il stia pe Gheorghe Dinca de o viata: Tatal sau s-a spanzurat

Apar noi informatii socante in cazul ororilor de la Caracal. Tatal lui Gheorghe Dinca s-ar fi spanzurat, sustine o vecina, care a povestit, pentru Antena 3, ca a fost colega de scoala si prietena de. continuă pe Antena3

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Fiica lui Gheorghe Dinca, legaturi cu un italian bogat acuzat ca facea trafic cu munitie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

Daniela Dinca, fiica barbatului arestat in cazul rapirilor de la Caracal, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian acuzat ca a facut trafic de munitie. Italianul, care a cumparat in judetul Arad un domeniu de vanatoare si 2. 500 de hectare de teren agricol, a murit in februarie 2019. in ziua in care Politia descindea la casa lui Gheorghe Dinca din Carcal, Daniela prelua administrarea afacerilor italianului din Romania.

Digi24: Gheorghe Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei exact in momentul cand femeia era langa un politist. Cum a reactionat aceasta

Mama soacra, Alexandra e bine, pleaca in Anglia sa faca bani - asa a sunat mesajul transmis de Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei cand aceasta era langa un politist Suspectul i-a spus ca fata este bine si va pleca in Anglia

Mama Alexandrei a fost sunata de Gheorghe Dinca in momentul in care femeia era alaturi de un politist ce venise la locuinta ei sa afle mai multe date despre disparitia fetei. Barbatul i s-a adresat cu apelativul mama soacra si i-a spus ca fata este bine si urmeaza sa plece in Anglia sa faca bani, potrivit raportului Ministerului de Interne.

Criminalul din Caracal voia sa inceapa o viata noua. Gheorghe Dinca incerca sa se mute la munte

Gheorghe Dinca voia sa vanda Casa groazei, acolo unde le-a omorat pe cele doua tinere. Unul dintre posibilii cumparatori a aflat de planurile pe care le avea criminalul din Caracal. Dinca voia sa inceapa o vi.

Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlastina

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu reconstituirea celor doua crime de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca e dus in locul tragediei. Procurorii refac pas cu pas ultimele ore din viata celor doua.

Cine i-a trimis lui Gheorghe Dinca un pachet in arest: Are pareri de rau

Cazul din Caracal, unde doua tinere si-au pierdut viata in mod oribil, continua sa dea la iveala noi detalii socante. Gheorghe Dinca a petrecut a doua noapte in arest, unde a primit deja o vizita si.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )