Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Playtech Playtech,
Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, . continuă pe Playtech

Declaratii socante facute de Gheorghe Dinca in fata procurorilor: Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia fetei si declar ca nu o cunosc. Nu am vazut-o niciodata

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

Audierile continua in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor au ajuns si memebrii familiei lui Gheorghe Dinca, adica doi dintre baietii lui si fosta sotie. Potrivit Cancan. ro, toti s-au.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Zeci de persoane s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca. Mama fetei disparute in aprilie a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce i s-a facut rau

Zeci de persoane s-au adunat duminica dupa-amiaza in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal, dupa ce au aflat ca acesta a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete. Mama si bunicul Luizei, adolescenta de 18 ani care a disparut din aprilie, au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a aflat ca fata ei a fost ucisa.

Zeci de persoane s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca. Scene sfasietoare cu parintii fetei

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta si-a recunoscut ambele .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

UPDATE Cazul Caracal Momente tensionate la poarta lui Gheorghe Dinca, dupa ce si-a recunoscut ambele crime. Sute de oameni adunati, circulatie ingreunata in zona

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta si-a recunoscut ambele crime, relateaza Mediafax. Mama Luizei si bunicul acesteia au lesinat. Ce paziti domnule, un criminal paziti?, au strigat oamenii catre fortele de ordine. UPDATE: Trafic rutier ingreunat in Caracal, din cauza sutelor de oameni adunati in fata casei lui Dinca.

Profilul lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal: Violent si pasionat de filme de groaza, nu-si recunoaste faptele

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, poreclit Popicu, s-a nascut in anul 1953 si traia de ani buni singur, din cauza comportamentului agresiv pe care-l avea fata de sotia si copiii sai. in ciuda dovezilor de necontestat, descoperite de anchetatori in curtea lui, Dinca nu-si recunoaste faptele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )