Libnet.ro
UNICEF

17:15

Femeia care sustine ca are un copil cu Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai: Nu am refuzat niciodata sa fac test ADN

Antena3 Antena3,
Femeia care sustine ca are un copil cu Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai: Nu am refuzat niciodata sa fac test ADN

Nicoleta Cirjan, femeia care sustine ca are un copil nepotul regelui Mihai, spune ca nu a refuzat sa faca test ADN, precizand ca a cerut sa il faca in doua locuri. continuă pe Antena3

Interviu cu nepotul regelui Romaniei, Nicolae: Mama mea a fost mult mai rece cu mine in ultimul an

Nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, a vorbit intr-un interviu la Antena 3 despre relatia acestuia cu mama sa, principesa Elena, despre incercarea de a-l vizita pe bunicul sau precum si despre excluderea sa din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei.

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, ca a incercat sa intre cu forta in resedinta din Elvetia: A agresat fizic si verbal trei persoane

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, de o tentativa de violare a domiciliului majestatii sale din Elvetia, motiv pentru care a depus o plangere la politia elvetiana.

INTERVIU exclusiv cu nepotul Regelui Mihai: Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, a oferit un interviu postului Antena 3, in care a afirmat ca prin incercarea de a-l vizita pe fostul suveran a dorit doar sa isi vada.

INTERVIU exclusiv cu nepotul Regelui Mihai: Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu - VIDEO

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, a oferit un interviu postului Antena 3 in care a vorbit despre incercarea de a-l vizita pe bunicul sau, despre relatia cu familia, dar si despre excluderea.

Nepotul Regelui Mihai ia atitudine: Nu cred ca a fost decizia regelui sa nu ma vada

Nicolae Medforth-Mills sustine, intr-un comunicat postat pe Facebook, ca nu crede ca Regele Mihai este cel care a decis sa nu fie primit la locuinta Majestatii Sale din Elvetia, precizand ca este dezamagit de atitudinea membrilor Casei Regale.

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, dupa scandalul cu Casa Regala: Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu

Fostul principe Nicolae a continuat sa posteze pe Facebook fotografii care il infatiseaza alaturi de bunicul sau, Regele Mihai, insotite de mesaje emotionate. Asta dupa ce, incercarea de la inceputul saptamanii de a-si vedea bunicul, aflat intr-o stare de sanatate precara, s-a soldat cu un imens scandal.

Cine e femeia care strange bani pentru asasinarea lui Kim Jong-Un. Iata cati bani a reusit sa adune

O femeie care a fugit din Coreea de Nord, dupa ce a reusit sa supravietuiasca timp de opt ani intr-un lagar de concentrare, strange fonduri pentru asasinarea lui liderului nord-coreean, Kim.

Cine e femeia care strange bani pentru asasinarea lui Kim Jong-Un. Iata ce suma a reusit sa adune pana acum

O femeie care a fugit din Coreea de Nord, dupa ce a reusit sa supravietuiasca timp de opt ani intr-un lagar de concentrare, strange fonduri pentru asasinarea lui liderului nord-coreean, Kim.

Aparitie ULUITOARE pe aeroportul Otopeni: Cine e FEMEIA care SI-A SARUTAT AMANTUL imbracata doar in CHILOTI transparenti si cizme lungi! (FOTO)

Toamna si vremea mai rece s-au instalat deja de cateva saptamani in Romania, dar acest lucru nu le afecteaza pe tinerele care isi doresc sa fie in pas cu moda. Astfel, o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3298 seconds )