Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine e femeia care strange bani pentru asasinarea lui Kim Jong-Un. Iata ce suma a reusit sa adune pana acum

Antena3 Antena3,
Cine e femeia care strange bani pentru asasinarea lui Kim Jong-Un. Iata ce suma a reusit sa adune pana acum

O femeie care a fugit din Coreea de Nord, dupa ce a reusit sa supravietuiasca timp de opt ani intr-un lagar de concentrare, strange fonduri pentru asasinarea lui liderului nord-coreean, Kim. continuă pe Antena3

Cine e femeia care strange bani pentru asasinarea lui Kim Jong-Un. Iata cati bani a reusit sa adune

O femeie care a fugit din Coreea de Nord, dupa ce a reusit sa supravietuiasca timp de opt ani intr-un lagar de concentrare, strange fonduri pentru asasinarea lui liderului nord-coreean, Kim.

Aparitie ULUITOARE pe aeroportul Otopeni: Cine e FEMEIA care SI-A SARUTAT AMANTUL imbracata doar in CHILOTI transparenti si cizme lungi! (FOTO)

Toamna si vremea mai rece s-au instalat deja de cateva saptamani in Romania, dar acest lucru nu le afecteaza pe tinerele care isi doresc sa fie in pas cu moda. Astfel, o.

Voi cu Voicu: Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, dezvaluiri incredibile: Romania va fi al doilea Ierusalim. Iisus va veni la noi a doua oara

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, a facut dezvaluiri uluitoare in emisiunea Voi cu Voicu. Celebra prezicatoare a povestit si ca Iisus va veni a doua oara pe.

VIDEO Femeia care a facut istorie la Maratonul din Boston in 1967, Kathrine Switzer, va participa duminica, dupa 50 de ani, la startul maratonului din New York

Prima femeie care a participat la Maratonul din Boston, in 1967, Kathrine Switzer, in pofida tentativelor oficialului Jock Semple de a o opri sa continue cursa, va participa, duminica, la 70 de ani, la startul Maratonului din New York, dupa 50 de ani, relateaza AFP.

Victor Ponta: Dragnea a gasit o scamatorie ingrozitoare prin care imparte bani pe care nu-i are. Face pe Mos Craciun si da vina pe premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a criticat luni, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose, catalogand aceasta intentie a Executivului drept o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )