Libnet.ro
UNICEF

11:16

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei!

Antena3 Antena3,
Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei!

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei! Moldoveanca, in varsta de 47 de ani, a stat 12 o. continuă pe Antena3

O ieseanca a fost gasita intr-un sant, mancata de viermi. Vecinii spun ca ar fi consumat mult alcool

O femeie in varsta de 47 de ani a fost gasita in stare grava, intr-un sant din comuna ieseana Focuri, dupa mai bine de 12 ore de agonie. Aceasta avea o ureche plina de viermi si mai multe rani pe corp.

Doliu in lumea sportului! O fosta medaliata olimpic a fost gasita moarta

Fosta schioare Blanca Fernandez Ochoa, prima spaniola medaliata la Jocurile Olimpice de iarna, a fost gasita moarta miercuri, dupa mai multe zile de cautari pe un munte din comunitatea autonoma Madrid,.

Femeia din Oradea a anuntat ca ofera 1.000 de euro celui care ii gaseste catelusa. Dupa cateva zile, cineva a batut la usa. Ce a urmat este uluitor

Femeia din Oradea a anuntat ca da o recompensa de1. 000 de euro celui care ii gaseste catelusa. Dupa cateva zile, cineva a batut la usa. insa ce a urmat este de-a dreptul uluitor. Am.

Barbatul din judetul Ialomita a sunat la 112 si a anuntat ca un tanar conduce sub influenta bauturilor alcoolice. Operatoarea: inchide domnule, ca tii linia ocupata

Un barbat din judetul Ialomita a sunat la 112 si a anuntat ca un tanar conduce sub influenta bauturilor alcoolice, insa cazul Caracal s-a repetat. Operatoarea i-a spus omului sa inchida ca tine linia.

Tanara rapita de pe strada, la Caracal. Cum a fost gasita

O femeie din Caracal a sunat la 112 si a reclamat ca o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de politisti, toate persoanele, respectiv trei barbati si doua femei, fiind duse la audieri.

Fosta schioare Blanca Fernandez Ochoa, data disparuta de cateva zile, a fost gasita moarta

Garda Civila spaniola a gasit, miercuri, in zona La Penota din comunitatea autonoma Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa, informeaza sport. es.

Fetita de 10 disparuta in apele Dunarii, in urma cu trei zilei, a fost gasita moarta. Prietena ei a fost salvata de un pescar

Pompierii si scafandrii din Braila au cautat timp de trei zile o fata de 10 ani care a intrat in apa si nu a mai iesit. Misiunea s-a dovedit extrem de dificila din cauza curentilor in cele din urma,.

A fost gasita fetita de 10 ani care disparuse in apele Dunarii. Prietena ei a fost salvata de un barbat care se afla la pescuit

Pompierii si scafandrii din Braila au cautat timp de trei zile o fata de 10 ani care a intrat in apa si nu a mai iesit. Misiunea s-a dovedit extrem de dificila din cauza curentilor si a pragurilor de adancime din Dunare care alterneaza de la 5 la 9 metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )