Libnet.ro
UNICEF

08:00

Femeia se urcase in autobuzul 19 din Iasi. Cand a ajuns acasa a inteles ce i se intamplase. A fost si mai speriata cand peste cateva zile a primit un telefon

Antena3 Antena3,
Femeia se urcase in autobuzul 19 din Iasi. Cand a ajuns acasa a inteles ce i se intamplase. A fost si mai speriata cand peste cateva zile a primit un telefon

Femeia se urcase in autobuzul 19 din Iasi. Cand a ajuns acasa a inteles ce i se intamplase. A fost si mai speriata cand peste cateva zile a primit un telefon. Mai precis, femeii i se furase portofelul cu. continuă pe Antena3

Adrian coborase din autobuzul 137 din Bucuresti, cand subit a realizat ceva. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. Eram deja resemnat, cand m-a sunat sotia. Incredibil, mi-am zis, dar cum a facut rost de numarul sotiei?

Un bucurestean a avut parte de o intamplare mai mult decat neobisnuita in Bucuresti. Am trecut ieri printr-o experienta aproape ireala. Dupa o zi de munca, mi-am luat fetita si ne intorceam acasa.

Santaj cu filmulete pentru adulti la Facultatea de Medicina din Iasi

O tanara a ajuns in fata magistratilor, dupa ce a fost acuzata ca si-a santajat o colega. Potrivit anchetatorilor, cele doua, inculpata si partea vatamata, sunt studente la UMF Iasi. Inculpata este.

Tanar de 20 ani, prins baut la volan, dupa ce a fost urmarit de politisti pe strazile din Iasi

Tanarul in varsta de 20 de ani din judetul Vaslui care a fost prins baut la volan, dupa ce a fost urmarit de politisti pe strazile municipiului Iasi, el neavand nici permis de conducere, este fiul.

Discriminare la o scoala din Iasi: elevii romi ies in pauza la o alta ora fata de ceilalti copii. Motivul este revoltator

Acuzatii grave de segregare pe criterii etnice la scoala Ion Neculce din Iasi, dupa ce zeci de copii de la o scoala de elita din Iasi au fost mutati sa invete intr-o alta scoala, unde elevii sunt in.

Baietelul se afla pe o strada din Calafat, cand a fost abordat de un barbat necunoscut aflat intr-o masina. Cand a auzit ce ii cere, copilul a luat-o la fuga

Baietelul se afla pe o strada din Calafat, cand a fost abordat de un barbat necunoscut aflat intr-o masina. Cand a auzit ce ii cere, copilul a luat-o la fuga. Se pare ca acesta ii oferea ceva dulce.

Plan diabolic: Un barbat din Iasi a OTRAVIT apa din fantana din sat, ca sa-si OMOARE sotia

O tragedie de proportii intr-un sat din judetul Iasi a fost oprita in ultima clipa. Un barbat cuprins de furie ar fi turnat otrava in fantana localitatii pentru a-si ucide sotia. Nu s-a gandit nicio.

UPDATE: Un barbat din Iasi a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie

Un barbat din comuna Costuleni, judetul Iasi, este banuit ca a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie. Femeie spune ca a cerut ordin de protectie impotriva barbatului, care o ameninta continuu.

Un elev din Buzau a ajuns la spital, dupa ce colegii i-ar fi pus in sticla cu apa o substanta toxica

Un elev de 14 ani din Buzau a ajuns la spital, dupa ce colegii ar fi vrut sa-i faca o gluma si i-au turnat in sticla cu apa o substanta toxica. Elevul a observat ca apa avea un gust ciudat si un miros par.

Alexandra era intr-o statie de tramvai din Bucuresti, cand a zarit o femeie facand ceva naucitor in vazul tuturor. Cand si-a dat seama de situatie, a crezut ca lesina de jena: Auzi, cucoana, noi ne ducem la servici! VIDEO

O soferita din Bucuresti a oferit cateva imagini de senzatie pentru o trecatoarecare a reusit sa filmeze scena. Mai precis, femeiamergea nonsalant cu masina pe linia de tramvai, dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )